6500 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсолодке |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Німеччина |
Регіон | Мозель |
Виробник | Dr. Heidemanns-Bergweiler |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Рислінг |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: напівсолодке
Алкоголь: 9,50%
Цукор: 81.1 г/л
Сорт винограду: 100% рислінг
Рік: 2013
Колір: Солом'яний.
Аромат: Багатий фруктовий аромат стиглого ананаса, персика та абрикоса.
Смак: Насичений, повнотілий.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудово поєднується з рибними стравами.
Розміщення виноградників: Альте Бадштубе Ам Докторберг
Класифікація: Sp?tlese
Властивості ґрунту: кам'янисто-сланцевий сірозем
Технологія виробництва: Для ферментації винограду з кожного виноградника окремо використовуються невеликі чани з нержавіючої сталі. Ферментація відбувається повільно при контрольованій низькій температурі для збереження різноманіття ароматів та насиченості вина.
Назва: Dr. Heidemanns-Bergweiler
Адреса: Gestade 16, D-54470 Bernkastel-Kues/ Mosel, Germany
Вебсайт: www.heidemanns-bergweiler.de
Рік заснування: XVI столетие
Кількість вин, що виробляються: 15
Кількість пляшок, що виробляються: 90000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 12 га
Про компанію: Dr. Heidemanns-Bergweiler - це один з найбільш відомих виробників вина у Центральному Мозелі. Він випускає лише преміальні марки Рислінгу та здобув стійку репутацію. Сімейний будинок, офіс та погреби Dr. Heidemanns-Bergweiler знаходяться в Бернкастелі неподалік відомого фонтану Doctor Fountain, що розташований на березі ріки Мозель.
Перші власники маєтку – сім'ї Бергвайлер та Пройм з Велена – почали займатись вирощуванням винограду на початку XVI століття. Наприкінці XIX ст. маєток перейшов до рук Захаріаса Бергвайлера – дуже шанованої людини в регіоні. Зараз управління знаходиться під контролем його правнука доктора Стефана Паулі.
Виноробні належить 15 виноградників. Після збору урожаю виноград з кожного з них ферментується окремо (в сталевих чанах при контрольованих низьких температурах) і лише після цього деякі виноматеріали змішуються.
Владимир 06.2016 |
Зеленоватый цвет, кремень и солярка в аромате, во вкусе травы, абрикос, курага, грейпфрут. Отличный баланс сладости, кислотности и горчинки. |