787 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 3.2 г/л
Сорт винограду: 40% семільйон, 30% совіньйон блан, 30% совіньйон грі
Рік: 2012
Колір: Гранатовий.
Аромат: Пряно-фруктовий.
Смак: М'який, збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до маринованої яловичини з фруктовим соусом.
Розміщення виноградників: Сен-Жін де Блає
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: глинисті вапняки
Технологія виробництва: Виноград з кожної ділянки ферментують окремо у терморегульованих чанах з нержавіючої сталі. Перекачування відбуваються відповідно до щоденних проб. Пневматичне пресування. малолактична ферментація 20% врожаю відбувається в нових діжках
Витримка: Вино витримане у нових дубових діжках протягом 12-ти місяців
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: