797 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Ланґедок-Руссільйон |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 2,2 г/л
Сорт винограду: 35% мерло, 25% каріньян, 15% сіра, 5% гренаш, 11% каберне фран, 9% каберне совіньйон
Рік: 2011
Колір: Рубіновий.
Аромат: Фруктовий.
Смак: Достатньо терпкий, гармонійний.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до телячих реберець.
Розміщення виноградників: Куфуленс
Властивості ґрунту: гравійні грунти
Технологія виробництва: Кожен сорт винограду ферментується окремо відповідно до традиційних методів та із застосуванням температурного контролю
Витримка: Вино витримується 10 місяців у французьких дубових діжках (40%) та в стальних чанах
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Анастасия 06.2015 |
Действительно вино 2011 года. Сначала мне показалось оно беднее по аромату, кислее, но после того, как немного подышало, стало приятным ягодно-фруктовым, клубника ярче всего ощущается. вкус совсем не терпкий, но гармоничный. немного бы убрать градус, если бы было 13, вообще идеально |
Виктор 11.2014 |
Реально продается год 2011 и алкоголь 14,5% . Здесь на сайте указано 2010 и алкоголь 12 %. На сайте "Винтайм" много неточностей. Вино не пейте сразу. 16 градусов при подаче и дайте расскрытся, ожидайте 10 минут. Вино для своей цены хорошее. Между четверкой и пятеркой. Но цена низкая по этому пять. Тестировал после Кьянти классико "Клементин 7" француз на голову выше. В крайнем случае это классическое французское вино. |