2298 2068 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Марокко |
Регіон | Геруан |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,00%
Цукор: 2,8 г/л
Сорт винограду: 60% сіра, 40% гренаш нуар
Рік: 2010
Колір: Рубіновий.
Аромат: Приємний аромат прянощів.
Смак: Насичений і танінний.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Марокканський кускус.
Розміщення виноградників: Гверуане
Властивості ґрунту: глина, вапняк
Врожай: Ручний збір у невеликі контейнери.
Технологія виробництва: Після механічного відділення від гребенів відбувається відбір ягід на сортувальній стрічці. Ферментація проходить у чанах з нержавіючої сталі об'ємом 50 гектолітрів при контрольованій температурі. Щоденне перекачування. Мацерація протягом 15-18 днів. Після неї слідує зливання сусла-самотоку у дубові діжки і малолактична ферментація.
Витримка: 15 місяців у нових французьких дубових діжках.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: