2197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | рожеве |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: рожеве
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 3,1 г/л
Сорт винограду: 50% мерло, 40% каберне совіньйон, 10% каберне фран
Рік: 2009
Колір: Вино має елегантний, чарівний рожевий колір.
Аромат: Аромат передає всі специфічні особливості регіону Бордо.
Смак: М'який, збалансований і вишуканий.
Температура подачі: 8-12°C
З чим подавати: Рекомендовано як аперитив та до фруктових салатів.
Розміщення виноградників: Сен-Сірз д'Абзац і Сент Мартін ду Бой
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: піщано-глиняний мул
Технологія виробництва: Механізований збір врожаю, легка мацерація на шкірках. Пряме пресування, 2-4 місяці витримки на осаді, з регулярним помішуванням
Витримка: витримується в чанах з нержавіючої сталі
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: