357 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 1,9 г/л
Сорт винограду: совіньйон блан, семільйон, мускадель, совіньйон грі
Рік: 2009
Колір: Насичений золотистий колір
Аромат: Солодкий аромат меду, груші та цитрусових.
Смак: Округле, повнотіле вино з нотами меду, ванілі та легкими приємними мінералами.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до шинки зі шпинатом, запеченої на грилі.
Розміщення виноградників: Пессак-Леоньян
Властивості ґрунту: Гравійна глина часів кінця Пліоцену та Древнього Четвертичного періоду.
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Виноград збирають вручну у невеликі контейнери і сортують ще на винограднику, не відділяють від гребенів і без дроблення, після м'якого повільного пресування направляють в нові дерев'яні барелі з французького дубу на вініфікацію. Витримується 15 місяців на осаді.
Витримка: 15 месяців на осаді: 55% в барелях з нового дуба, 35% в бочках другого наливу та 10% в бетонних танках в формі яйця.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Анастасия 06.2015 |
Первый нос был довольно неоднозначный, было что-то от слегка прелого сена и сладость, цветочная сладость. Но после того как вино подышало в бокале некоторое время, все дымно-сомнительные ароматы ушли, оставив лишь нежную сладость, даже в чем-то карамельную. Вкус насыщенный, немного медовый, освежающая минеральность не дает вину оказаться приторным |
Анастасия 06.2015 |
Первый нос был довольно неоднозначный, было что-то от слегка прелого сена и сладость, цветочная сладость. Но после того как вино подышало в бокале некоторое время, все дымно-сомнительные ароматы ушли, оставив лишь нежную сладость, даже в чем-то карамельную. Вкус насыщенный, немного медовый, освежающая минеральность не дает вину оказаться приторным |