247 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 152,3 г/л
Сорт винограду: 99% семільйон, 1% совіньйон блан, совіньйон грі та мюскадель
Рік: 2014
Колір: Золотистий.
Аромат: Насичений аромат з виразними фруктовими нотами яблука і стиглої груші та натяками на акацію.
Смак: Солодкий, м'який, елегантний, освіжаючий і приємний.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Печиво, фруктові тарталетки і фрукти (полуниці, персики).
Розміщення виноградників: Сотерн
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: червона глина і гравій
Врожай: 100% ручний збір.
Технологія виробництва: Виноград відбирають на сортувальному столі, потім м'яко пресують протягом тривалого часу для екстрагування найкращого сусла. Виноград з кожної ділянки виноградника ферментується окремо.
Витримка: 100% у дубових діжках протягом 18 місяців.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Павел 02.2015 |
Красивый, золотой цвет, очень явно пахнет плесенью, не зря рекомендуют с голубыми сырами, но мне показался этот запах изъяном, Вкус мягкий обволакивающий, но не особо выразительный. Смутила такая большая бутылка, для такого дорогого и уникального нектара. |