597 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Сорт винограду: 80% мерло, 9% каберне совіньйон та 14% каберне фран
Рік: 2007
Колір: Рубіновий.
Аромат: Виразний аромат з нотами червоних фруктів, чорної смородини і вишні
Смак: легкий, збалансований, з дуже м'якими танінами і свіжим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
Розміщення виноградників: Saint Christophe des Bardes, Saint-Emilion Grand Cru
Властивості ґрунту: Глина та вапняк.
Врожай: ручний збір, 30-літні лози
Технологія виробництва: Ягоди проходять відбір на сортувальному столі, потім переміщаються в дерев'яні чани, де виноград давиться під власною вагою (сусло-самотік). Перед бродінням проходить мацерацію з піжажем (ручним опусканням шапки з мезги).
Витримка: в бочках з французького дуба, 50% з яких є новими.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: