257 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 0,3 г/л
Сорт винограду: 55% мерло, 20% мальбек, 15% каберне совіньйон, 10% каберне фран
Рік: 2016
Колір: Насичений рубіновий колір.
Аромат: Приємна палітра ароматів демонструє нотки ванілі, прянощів, кави, шоколаду, ожини і молодого лісу.
Смак: З першого ковтка відчутний обволікаючий смак поступово розвивається у насичений і тривалий післясмак, який в той же час залишається прекрасно збалансованим.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смажене м'ясо кролика з бобами і цибулею-сіянкою.
Розміщення виноградників: Кот де Бур
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Глиняно-вапнякові ґрунти.
Врожай: Виноград збирають вручну та сортують на вібраційних столах після відділення його від гребенів.
Технологія виробництва: Ферментація відбувається в терморегульованих чанах з нержавіючої сталі з попереднім відбором винограду, залежно від ділянки винограднику. Перекачування і делестаж (процес перекачування сусла з одного резервуару в інший) здійснюється відповідно до результатів щоденних дегустацій сусла. Далі слідує пневматичне пресування.
Витримка: Малолактична ферментація і витримка впродовж 9 місяців у чанах і діжках.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Анастасия 06.2015 |
Очень ярко ощущаются танины и кислотность. В аромате прежде всего ягоды, пряности и немного шоколада |