1267 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 0,1 г/л
Сорт винограду: 78% каберне совіньйон, 12% каберне фран, 8% мерло, 2% пті вердо
Рік: 2011
Колір: Глибокий рубіново-пурпуровий.
Аромат: У букеті переплітаються відтінки чорної смородини, фіалки, ванілі і кориці.
Смак: Вино відзначається щільною текстурою, легкою перцевістю і яскравими відтінками червоної смородини, тонами різдвяних спецій і дуба. Виразний, тривалий післясмак зі фруктовими напівтонами.
Температура подачі: 16-18°С
З чим подавати: Підкреслить смак дикої качки, витриманих сирів та червоного м'яса.
Розміщення виноградників: Пояк
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Глибокі гравійні верхні ґрунти над залежами глини, пісковика і вапняка.
Технологія виробництва: Вино ферментується у чанах з нержавіючої сталі.
Витримка: Вино витримують у дубових баррелях (50% нові) впродовж 18 місяців.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: