432 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 0 г
Сорт винограду: 60% каберне совіньйон, 35% мерло, 5% пті вердо
Рік: 2011
Колір: Насичений рубіново-пурпуровий.
Аромат: Приємне, пряне, землянисте вино апеласьйону Сен-Жульєн демонструє цікаві нотки тапенаду, темних вишень і ґрунтів у прямому, пишному, округлому стилі.
Смак: Зігріваючий смак вина розкривається обволікаючими, м'якими нотками ожини. Післясмак відзначається пряними напівтонами і легкими танінами.
Температура подачі: 16-18°С
З чим подавати: Спробуйте з червоним м'ясом, дичиною і олениною, також насолоджуйтеся ним в якості аперитиву з сиром і м'ясним асорті.
Розміщення виноградників: Сен-Жульєн
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Виноград росте на ґрунті з дрібного гравію періоду гюнцського заледеніння, розташованого на шарі вапняку зі скам'янілими залишками живих організмів, які утворюють дренажні гряди. Тут вирощують велику частину сортів червоного винограду (102 гектарів) і незначну частину сортів білого (5 гектарів).
Технологія виробництва: У Тальбо продовжують робити вино як раніше, в ексклюзивних дерев'яних чанах. Завдяки конічній формі чана і ізотермічним властивостям дерев'яних стінок створюються чудові умови, в яких ферментуєтся і мацеруєтся найкращий виноград виноробні. Виноград зі старих лоз відправляється в ці дерев'яні чани. Чани з нержавіючої сталі дозволяють легше управляти процесами бродіння. Вони є гарне доповнення до дерев'яних ємностей. Таким чином, Тальбо пристосовує способи виробництва й витримки вина до різних сортів винограду. Вибір дерев'яного чана обумовлений не стільки консерватизмом, а скільки технологічною необхідністю. Дерев'яний чан дає виноробу-перфекціоністу напрямки для досліджень, оскільки кожен чан є унікальним (вибір деревини, місткість чана, різні конструкції залежно від того, який майстер-бондар їх виготовив, а також способи їх використання).
Витримка: Вино витримується в бочках 14 місяців в прохолодному приміщенні (температура тут підтримується на рівні 16°С) з приглушеним світлом. 50% -60% бочок оновлюється щороку. Бочки виготовляються 8-ма різними бондарними майстернями.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: