297 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 1,5 г/л
Сорт винограду: 65% каберне совіньйон, 30% мерло, 5% пті вердо
Рік: 2011
Колір: Глибокий рубіново-пурпуровий.
Аромат: Багатий, солодкий букет з елегантними нотками чорних ягід зі збалансованими тонами графіту.
Смак: Багате, повнотіле вино з багатошаровим смаком і тривалим, складним післясмаком. Чудовий, глибокий екземпляр вінтажу 2011 року. Тут відчується яскрава кислотність з тонами червоних ягід, сливи разом з мінеральними нюансами.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Поєднується зі стравами високої французької кухні та смаженою яловичиною.
Розміщення виноградників: Пессак-Леоньян
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Ґрунти цього терруару складаються з темного піску і дрібного білого гравію з підґрунтям з добре дренованого пісковика.
Врожай: Виноград збирають у невеликі корзини з потрійним сортуванням: перше сортування відбувається на лозі, 2 - групи виноградні грона на сортувальному столі, 3 - ягоди на сортувальній лінійці.
Технологія виробництва: Алкогольна ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Мацерація проходить впродовж 2-3 тижні при 30-32°C.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: