6500 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Ланґедок-Руссільйон |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 0,4 г/л
Сорт винограду: 40% сіра, 30% гренаш, 30% каріньян
Рік: 2011
Колір: Вино вишнево-червоного кольору з фіолетовим відтінком.
Аромат: Вино має м'який, елегантний, гармонійний смак з тонами вишні, чорниці та сливи. Післясмак - фруктовий, тривалий, збалансований.
Смак: Аромат вина вирізняється ясними тонами чорної смородини на тлі переплетення відтінків вишневого лікеру, карамелі, кориці і мускатного горіха.
З чим подавати: Вино чудово підійде до страв з м'яса, сирів, піци і пасти.
Розміщення виноградників: Кот дю Руссільйон
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Технологія виробництва: Після мацерації в сталевих резервуарах йде ферментація в 40-літрових дерев'яних ємностях, всі процеси проходять з використанням виключно природних компонентів.
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Анастасия 06.2015 |
Люблю вкусы, которые дают вину сира и гренаш. Вино понравилось, практически такое как я люблю. Легкая терпкость. Аромат и вкус практически соответствуют тому, что в описании |