197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | рожеве |
Країна | Франція |
Регіон | Ланґедок-Руссільйон |
Виробник | Bernard Magrez |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: рожеве
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 2,5 г/л
Сорт винограду: 70% гренаш, 30% сенсо
Рік: 2014
Колір: Блідий рожевий колір
Аромат: Делікатний і чарівний фруктовий аромат з нотами полуниці і малини.
Смак: М'який, свіжий, округлий фруктовий смак
Температура подачі: 13-14°C
З чим подавати: подавайте як аперитив, а також до білого м'яса і риби на грилі, сирів та салатів з фруктами
Розміщення виноградників: Лангедок
Класифікація: IGP Vin de Pays d’Oc
Властивості ґрунту: в основному глина і вапняк.
Врожай: Машинний збір
Технологія виробництва: пряме пресування зі статичним стіканням (без мацерації, але з подрібненням ягід, щоб шкірка віддала колір), ферментація при низьких температурах в чанах з нержавіючої сталі
Назва: Bernard Magrez
Адреса: 43 rue Saint Augustin 75002 Paris
Вебсайт: www.bernard-magrez.com
Рік заснування: 1960
Кількість вин, що виробляються: 34
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Бернард Магре - це людина, котра зробила себе сама, зібравши чималий статок від виробництва напоїв, створення та продажу через свою компанію Вільям Пітерс низки брендів у Франції. Однак зараз Бернард почав займатись дещо іншим, високоприбутковим бізнесом: протягом останніх 20 років Магре купує престижні виноградники, перш за все у регіоні Бордо, де він має кілька маєтків, та по всьому світу. Загальна кількість виноградників на сьогоднішній день дорівнює 35, а це вже не мало! Хоча нещодавно до них додався ще один у Дуро, Бернард вже припинив свою пошукову забаву і зараз прагне укріпити марку "Bernard Magrez" як високоякісного бренду у світі досконалого вина. Після привласнення четвертого за величиною маєтку Магре повністю оновив виноградники, погріб та замок, який зараз має захоплюючий вигляд. У своїй справі винороб покладається на підтримку Мішеля Ролланда, з яким він співпрацює вже протягом 20 років. Погріб вміщає 2400 барелів, і цього достатньо, щоб зберігати продукцію одразу двох врожаїв. Це означає, що не потрібно спорожняти діжки перед збором наступного врожаю. Співвідношення нових дубових діжок дорівнює 60-80% і залежить від об'єму вина.
Ура! Ваш відгук буде першим: