Вино Bodega Chacra Cincuenta y Cinco 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне Bodega Chacra Cincuenta y Cinco 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 71229
0,75 л
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
1697 грн
1697 грн
Поделиться:

Рейтинг:
ST(2011): 94

Солодкістьсухе
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаАргентина
РегіонПатагонія
ВиробникBodega Chacra
Об'єм0,75 л
СортиПіно нуар

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Bodega Chacra Cincuenta y Cinco

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 12,10%

Цукор: 1,82 г/л

Сорт винограду: 100% піно нуар

Рік: 2016

Дегустаційні замітки

Колір: Гранатовий.

Аромат: Надзвичайно ароматний букет з нотками полуниці, перцевих трав, кориці, пачулі, апельсинової цедри і підліску.

Смак: Насичений, витриманий, пряний, але практично невагомий смак з визначною структурою (суттю) і ароматом вина. В основі вина відчутна приємна солодкість, яка підтримується стійкими пікантними відтінками. Післясмак дуже тонкий і довгий з прекрасно збалансованими танінами.

Спосіб подачі

З чим подавати: Відмінно поєднується з червоним або білим м'ясом і овочами, приготованими на грилі, свіжим хлібом, закусками, пастою та різотто.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Ріо-Неґро

Властивості ґрунту: В складі бідних, сухих, пористих ґрунтів винограднику переважають гравій та крупна алювіальна галька з великим вмістом вапняку.

Врожай: Виноград збирається вручну в невеликі ящики рано вранці в перший тиждень березня. Грона укладають у невеликі ящики, що вміщають до 8 кілограм винограду кожний. Це більш трудомісткий процес, ніж збір у великі контейнери, але він дозволяє ягодам, що знаходиться внизу, залишатися в цілості.

Технологія виробництва: Виноград до виноробні перевозять у вантажівках зі спеціальним охолоджуючим обладнанням. Охолодження дозволяє зберегти свіжість і корисні властивості винограду. На виноробні плоди відділяють від гребенів, сортують і переміщають у 200-літрові ферментаційні чани. Компанія не використовує автоматизоване обладнання під час усього процесу вініфікації вина. Тому цілі ягоди без подрібнення поміщають в ферментаційний чан, де вони пресуються і здавлюються під власною вагою. Такий метод (дуже подібний на метод вугільної мацерації) дозволяє повністю відобразити характерну для старих лоз винограду витончену, складну і збалансовану структуру танінів. Ферментація зумовлена чистою культурою дріжджів розпочинається спонтанно і триває близько трьох тижнів при середній температурі 78.8 F (26°C). В процесі ферментації шар вуглекислого газу покриває усю поверхню шапки мезги, яку ні в якому разі не перемішують і не перекачують. Як тільки завершується алкогольна ферментація, сусло дуже обережно відділяють від мезги за допомогою гравітаційного потоку у невеликі французькі дубові діжки, без фільтрації вина. Для вина використовуються діжки трьох різних виробників Бургундії, з яких лише 20% є новими. Щільний, дрібнозернистий бургундський дуб максимально зменшує окиснення вина і, отже, стримує передачу дубових відтінків вину. Малолактична ферментація починається спонтанно, як тільки сусло потрапляє в бочку і закінчується приблизно через 6 місяців. Після чого додають невелику кількість вільної сірки, яка вбиває усі рештки дріжджів та бактерій, таким чином вино залишають у спокою на ввесь період (близько 20-ти місяців) настоювання на осаді. Вино бутилюють в перший тиждень червня без стабілізації і фільтрації. Дуб, перш за все, використовується для того, щоб поєднати фруктові нотки винограду і особливості ґрунтів, він (дуб) настільки майстерно справляється зі своєю справою, що його майже не відчутно, натомість у вині повністю розкриваються автентичний смак і аромат терруару.

Витримка: 14 місяців у французьких дубових діжках.



Про виробника Bodega Chacra Cincuenta y Cinco

Назва: Bodega Chacra

Адреса: Avenida Roca N? 1945, Mainque, Gral, Roca, Rio Negro, Patagonia Argentina

Вебсайт: www.bodegachacra.com

Рік заснування: 2004

Кількість вин, що виробляються: 4

Кількість пляшок, що виробляються: 60000

Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград

Площа: 30 га

Про компанію: Bodega Chacra розташована в мальовничій долині Ріо-Неґро, північна Патагонія, 620 миль на південь від Буенос-Айресу і 1240 миль на північ від Вогняної землі (Tierra del Fuego) і приблизно на однаковій відстані на заході і сході від Анд і Атлантичного океану відповідно. Посушливий клімат центральної аргентинської пустелі пом'якшується злиттям двох річок Неукен та Лімай, вони витікають з Анд і сходяться в р. Ріо-Неґро, яка впадає в Атлантичний океан. Долина Ріо-Неґро – це льодовиковий пласт шириною 15.5 миль, який простягається на 310 миль у довжину вздовж річкових берегів на висоті 750 метрів над рівнем моря. Вона зрошується мережею каналів, які були викопані ще у 1820 роках британськими колоністами. Сухий клімат із максимальною вологістю 30% і в середньому сім дюймів опадів на рік. Поєднання посушливих кліматичних умов та природного бар'єру, створеного сусідньою пустелею дають ідеальні умови для вирощення винограду Піно Нуар, у цій місцевості повністю відсутні хвороби винограду, зокрема філоксера. Повітря кристально чисте, без будь-яких ознак забруднення навколишнього середовища. Сліпуче сонце світить із підвищеною інтенсивністю. Під час усього періоду дозрівання, у першій чверті року, добова температура дуже сильно коливається, так у день середня температура може досягати 82.4F (28°C), а в ночі знижуватися до 48.2F (9°С). Пори року точно окреслені: спекотне літо, холодна зима та м'які весна, осінь. Постійність клімату, з року в рік, від одного вантажу до іншого гарантує якість вин Bodega Chacra. Виноробню Bodega Chacra можна назвати продовженням сімейної (династійної) справи. Це проект П'єра Інчіза делла Роккетта, внука Маріо Інчіза, знаменитого творця «супер тосканського» вина, Sassicaia. В багато чому, П’єро іде по стопах свого діда. Так само, як і Маріо Інчіза, який у слід за своєю мрією, створює вино у стилі Бордо в тосканському субрегіоні Болгері, П'єро теж мріяв створювати бургундські вина за межами Франції. Ця мрія повела його тернистими шляхами до посушливої землі, яка продувається усіма вітрами - рівнини Ріо-Неґро. Тут він знайшов ділянку землі з покинутими виноградниками, посадженими у 1932 році. У 2004 р. на цьому місці П'єро заснував Bodega Chacra. З тих пір до першого винограднику Піно Нуар і власних насаджень П'єр Інчіза додав нові виноградники, зокрема з лозами сорту Мерло. Сьогодні компанія пишається трьома винами Піно Нуар: їх флагман або перше вино Treinta y Dos (з іспанської означає «тридцять два»), в якому повністю відображається характер терруару 1932 року; його жіночною парою є Chacra Cincuenta y Cinco «п'ятдесят п'ять» – вино класу «крю» з виноградників посаджених у 1955 році; наймолодше вино у їх сім'ї Barda, з іспанської «жива огорожа» є купажем вин усіх виноградників із додаванням молодого вина з нещодавно висаджених ділянок. Bodega Chacra також випускає одне вино сорту Мерло Mainqu?, яке дебютувало у 2006 році. Всі вина компанії відзначаються нижчим рівнем алкоголю, ніж у типових вин цих сортів, що відповідає особистим вподобанням їх творця. Він пропонує чисту і справжню красу Патагонії, що й очікувалося від нащадка Sassicaia.

Відгуки (0) Bodega Chacra Cincuenta y Cinco

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари