497 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Арагон |
Виробник | Bodegas Care |
Об'єм | 1,5 л |
Сорти | Гарнача/гренаш |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,0%
Цукор: 3,4 г/л
Сорт винограду: 100% гарнача/гренаш
Рік: 2016
Колір: Насичений червоний з гранатовим відливом
Аромат: Багатошаровий аромат чорних ягід і червоних фруктів з нотами бальзамиіку та приємними ванільно-дубовими тонами.
Смак: У фруктовому смаку багато спецій, смажених і дубових нот, з приємними добре інтегрованими танінами.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: з чорізо та іншими пряними ковбасами, стравами з запеченої свинини.
Розміщення виноградників: Каріньєна
Класифікація: D.O. Cari?ena
Врожай: старі лози (від 85 років)
Технологія виробництва: 7-денна холодна мацерація при температурі 10°C, ферментація в конічних усічених резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 29°C. Після алкогольної ферментації вино піддається мацерації ще протягом 21 дня. Малолактична ферментація проходить в сталевих резервуарах.
Витримка: 14 місяців у французькому дубі (бочки не старші 3 років) і 17 місяців в пляшці.
Цікаво: Бренд Care від Bodegas A?adas походить від стародавнього римського назви міста Каріньєна, яке потім трансформувалося в Caraellana. Крім любові до рідного краю, в назву також вкладено значення англійського слова Care - турбота. Серію «Сучасне обличчя» для лого и етикеток придумав іспанський художник Енріке Торрихоса (Enrique Torrijos).
Назва: Bodegas Care
Адреса: Ctra. Aguaron, 1, 50400 Cariñena, Zaragoza, Espania
Вебсайт: http://www.carewines.com/
Рік заснування: 1932
Частка винограду, що закуповується: лише власний виноград
Площа: 16000 га
Про компанію: Bodegas Care робить вина тільки з власного винограду. Всі 4 їх виноградника (Bancales, Cadillos, Peñanegra і Zagalcerro) розташовані в Каріньєні (DO Cariñena) на висоті від 450 до 900м над рівнем моря. Найстаріший виноградник Zagalcerro висаджений в 1948 році (на ньому вирощують тільки гарначу), решта - від 1950 до 2006 років.
Весь виноград, крім гарначі та мускату александрійського, збирають вночі. Виноград прибуває на виноробню при температурі 9°C, замість 22-30ºC при денному зборі, що дозволяє уповільнити процеси ферментації на самому початку. Для дбайливого перекачування використовують перистальтичний насос. Ферментація проходить в конічних усічених резервуарах з нержавіючої сталі, яка спрощує роботу з «шапкою» з мезги. Преси використовують вертикальні гідравлічні.
Площа для витримки - 720 м2. Використовують американський і французьких дуб, але експериментують також з румунським, російським та угорським.
Ура! Ваш відгук буде першим: