497 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Рібера дель Дуеро |
Виробник | Emilio Moro |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Темпранільйо |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1,51 г/л
Сорт винограду: 100% тінто фіно (темпранільйо)
Рік: 2011
Колір: Глибокий вишневий.
Аромат: Насичений аромат стиглих чорних фруктів поєднується зі збалансованими нотами тостів.
Смак: Повнотілий та багатий смак з танінами чорних фруктів. Довгий та повний післясмак.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує зі смаженими м'ясними стравами та сирами.
Властивості ґрунту: Перемінні шари крейди та глини з невеликим об'ємом осадових та алювіальних порід
Врожай: Виноград збирають вручну у невеликі контейнери.
Технологія виробництва: Вино створюється з добірного винограду сорту Тінто Фіно, вирощеного на лозах, середній вік яких становить 15-25 років. Вініфікація полягає у п'ятнадцятиденній мацерації на шкірочках.
Витримка: 12 місяців у французьких та американських дубових діжках перед розливом у пляшки
Назва: Bodegas Emilio Moro
Адреса: Pesquera de Duero, Valladolid - Spain
Вебсайт: www.emiliomoro.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 8
Площа: 200 га
Про компанію: Засновник компанії Дон Еміліо Моро народився у 1932 році. Ця подія дала початок великій виноробній одіссеї сім’ї Моро. В цьому ж році було посаджено виноградник «Finca Resalso». У 1987 році Хосе Моро, теперішній президент «Bodegas Emilio Moro», вирішив зробити новий крок та комерціалізувати вино, якому його батько та дід присвятили свої життя. Він на всі сімейні заощадження купив прес, який заклав основу сучасної виноробні Еміліо Моро. 1989 рік ознаменував народження бренду «Emilio Moro», який приєднався до ряду вин контрольованого походження. Тоді ж було зібрано перший врожай для вина «Emilio Moro», що зараз є візитною карткою виноробні. У 2000 році було створено «Malleolus de Valderramiro» - нову модернізовану виноробню, площею 3500 кв. м, яка здійснює прямі продажі, приймає туристів та знайомить їх з винами і місцевою кухнею у власному ресторані.
Ура! Ваш відгук буде першим: