227 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Рібера дель Дуеро |
Виробник | Emilio Moro |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Темпранільйо |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15%, 14%
Цукор: 2,3 г/л, 1,6 г/л
Сорт винограду: 100% тінто фіно (темпранільйо)
Рік: 2011, 2015
Колір: Насичений колір стиглої вишні з темними тонами у серці.
Аромат: Багатий, насичений букет, в якому домінують чорні фрукти з вираженою мінеральністю у супроводі палених тонів дуба.
Смак: Чудова заплутаність пряно-солодких нюансів. У смаку це вино - потужний ансамбль, стійкий зі шовковистими обволікаючими танінами. Післясмак - довгий і тривалий.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує зі смаженими м'ясними стравами та сирами.
Розміщення виноградників: Валдерраміро
Властивості ґрунту: Перемінні шари крейди та глини з невеликим об'ємом осадових та алювіальних порід
Врожай: Виноград збирають вручну у невеликі контейнери.
Технологія виробництва: Назва вина Malleolus походить від латинського слова, яким у комуні Пескера дель Дуеро називають ділянку винограднику (ісп. Majuelo). У назві вина підкреслюється філософія господарства, яка уособлюється в створенні істинно терруарних вин. Valderramiro - назва маленького виноградника площею в 0,84 га, де ростуть найстаріші виноградні лози господарства Еміліо Моро, їх вік сягає 90 років. Після мацерації, яка тривала 26 днів, виноград проходить малолактичну ферментацію в бочках з американського дуба.
Витримка: 18 місяців у нових французьких дубових діжках
Назва: Bodegas Emilio Moro
Адреса: Pesquera de Duero, Valladolid - Spain
Вебсайт: www.emiliomoro.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 8
Площа: 200 га
Про компанію: Засновник компанії Дон Еміліо Моро народився у 1932 році. Ця подія дала початок великій виноробній одіссеї сім’ї Моро. В цьому ж році було посаджено виноградник «Finca Resalso». У 1987 році Хосе Моро, теперішній президент «Bodegas Emilio Moro», вирішив зробити новий крок та комерціалізувати вино, якому його батько та дід присвятили свої життя. Він на всі сімейні заощадження купив прес, який заклав основу сучасної виноробні Еміліо Моро. 1989 рік ознаменував народження бренду «Emilio Moro», який приєднався до ряду вин контрольованого походження. Тоді ж було зібрано перший врожай для вина «Emilio Moro», що зараз є візитною карткою виноробні. У 2000 році було створено «Malleolus de Valderramiro» - нову модернізовану виноробню, площею 3500 кв. м, яка здійснює прямі продажі, приймає туристів та знайомить їх з винами і місцевою кухнею у власному ресторані.
Ура! Ваш відгук буде першим: