398 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Кастілія і Леон |
Виробник | Juan Gil |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Монастрель |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 5 г/л
Сорт винограду: монастрель
Рік: 2014
Колір: Інтенсивний рубіновий
Аромат: Потужний, чистий аромат зі складним фруктовим букетом і відтінками нової бочки. Ноти стиглої чорної вишні, чорних ягід і слив переплітаються з тонами кави і ванілі.
Смак: Яскраве і насичене, добре збалансоване вино з нотами ревеню і кориці, чорних ягід і кави, потужними танінами і приємним тривалим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: до страв з рису, тушкованого м'яса, овочів, грибів, ковбасам, червоному і білому м'ясу, приготованих на грилі або сковорідці з червоним соусом, запеченої свинини.
Розміщення виноградників: Хумілья
Класифікація: D.O. Jumilla
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Традиційна вініфікація для червоних вин з 15-денною мацерацією і ферментацією в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 25°С.
Витримка: 4 місяці в нових бочках з французького та американського дубу
Назва: Bodegas Emilio Moro
Адреса: Pesquera de Duero, Valladolid - Spain
Вебсайт: www.emiliomoro.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 8
Площа: 200 га
Про компанію: Засновник компанії Дон Еміліо Моро народився у 1932 році. Ця подія дала початок великій виноробній одіссеї сім’ї Моро. В цьому ж році було посаджено виноградник «Finca Resalso». У 1987 році Хосе Моро, теперішній президент «Bodegas Emilio Moro», вирішив зробити новий крок та комерціалізувати вино, якому його батько та дід присвятили свої життя. Він на всі сімейні заощадження купив прес, який заклав основу сучасної виноробні Еміліо Моро. 1989 рік ознаменував народження бренду «Emilio Moro», який приєднався до ряду вин контрольованого походження. Тоді ж було зібрано перший врожай для вина «Emilio Moro», що зараз є візитною карткою виноробні. У 2000 році було створено «Malleolus de Valderramiro» - нову модернізовану виноробню, площею 3500 кв. м, яка здійснює прямі продажі, приймає туристів та знайомить їх з винами і місцевою кухнею у власному ресторані.
Aleksei Romanenko 11.2015 |
Супер-вино, вкус как минимум в три раза лучше цены! |