527 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Абруццо |
Виробник | Bosco |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шардоне |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 1,8 г/л
Сорт винограду: 100% шардоне
Рік: 2017
Колір: Насичений жовтий зі золотистими відблисками.
Аромат: Складний букет з нотками стиглих жовтих фруктів, меду, ванілі і підрум'янених кавових бобів.
Смак: Сухий, освіжаючий смак з чудовою структурою і тривалістю, коли воно ще зовсім молоде, відчуваються нотки екзотичних фруктів, та з часом вино набуває легких трав'янистих тонів.
З чим подавати: Ідеальний супровід до м'яких сирів, білого м'яса, морепродуктів на грилю чи супів з них, молюсків, овочів-гриль.
Розміщення виноградників: Пескара
Класифікація: Indicazione geografica protetta (IGP)
Властивості ґрунту: Галькові ґрунти.
Врожай: Безперервні перевірки цілісності і зрілості лоз забезпечують відбір тільки найкращого винограду, який, в свою чергу, дасть життя високоякісному вину.
Технологія виробництва: Ферментація при контрольованій температурі.
Витримка: 10 міс в дубі, 6 міс в пляшках
Назва: Bosco
Адреса: Contrada Casali, 147 65010 Nocciano (PE) – Italy
Вебсайт: www.nestorebosco.com
Рік заснування: 1897
Кількість вин, що виробляються: 23
Про компанію: «Вірність землі, з якої ми прийшли» - девіз виноробні Bosco. У час, коли так важко відобразити свою індивідуальність, виноробня Bosco пов’язує своє коріння із добре знайомими традиціями, з якими вона «виросла» і ніхто і ніщо не зможе їх у неї відібрати. Виноробня хоче подарувати усі відтінки і тонкощі кольору, аромату і смаку регіону Абруццо, збираючи їх у своїх винах, для того щоб Ви змогли зануритися у вікові традиції, де б Ви не були.
В кінці ХІХ століття, коли ще молодий Джованні Боско тільки розпочав вирощувати виноград, місто Кастелламаре Адріатіко (яке з 1926 року входить до провінції Пескара) нараховувало не більше 15 000 мешканців і простягалося на вузькому клаптику землі. Усі ці землі Пескари, куди оком не кинь, особливо пагорби, стали благодатним ґрунтом для виноградників, а сильний і чіпкий як виноградна лоза Джованні, нарешті, отримав чудове червоне вино з насиченим букетом і пряним смаком, те вино, яке одного разу назвуть Монтепульчано д’Абруццо, яке впродовж наступного столітті покорить увесь світ. Це був 1897 рік - рік, коли народилася виноробня Bosco. Історія виноробні продовжується з Несторе Боско і його сином Джованні: теж ім’я, таж пристрасть до виноградної лози і вина. З 1968, після того як вина Монтепульчано д’Абруццо отримали відзнаку DOC (Denomination of Controlled Origin), вина Bosco набирають популярності по всьому світі. Протягом наступних десятиліть вони завойовують нагороди. І знову історія продовжується. Віра у високу якість продуктів дозволяє компанії рости: на жаль, на пагорбах Пескари не можливо було засаджувати нові виноградники, оскільки саме місто також розширювалося. Тож сім’я Bosco була змушена зробити вибір: рухатися у напрямку материка. Вони відібрали найбільш благодатні землі, створюючи, таким чином, нові виноградники з високоякісними виноградом, зводячи виноробню, яка б змогла удосконалити характеристики рідних лоз Абруцци.
Це був початок вісімдесятих, коли Джованні з допомогою свого сина Несторе і доньки Стефанії створив на просторах Ноччано, міста у провінції Пескара, дивовижну виноробню, яка стала перлиною підземної архітектури: тут Монтепульчано д’Абруццо, гордість сім’ї Боско, відпочиває і дозріває у великих дубових славонських барелях, у нових барріках та у пляшках, ідеально вишикуваних уздовж спеціального тунелю для витримки.
Це традиції, ті які сім’я Боско, збирається продовжувати з новими поколіннями, які будуть мати теж саме ім’я і будуть відноситися до виноробної справи з тим же гарячим ентузіазмом, що і їх предки - Несторе і Джованні. Далі буде…
КК 10.2014 |
Редкий случай, когда шардоне можна подавать даже к легкому красному мясу (не баранине конечно же). Очень яркое и насыщенное |
Евнений 10.2014 |
Ярко золотистый цвет, в аромате - слегка прожаренные тосты с медом, курага, желтые фрукты, яблоки, оооочень легкая и ненавязчивая ваниль. Тельное, "жирное" вино с легкими пикантными нотками сухих трав и длительным очень интересным послевкусием. Один из моих фаворитов среди шардоне. |
Оля 10.2014 |
За такой шардоне во Франции или даже более известные итальянские производители брали бы значительно больше денег. |
Немає товару на складах