1097 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Південно-Західна Франція |
Виробник | Brumont Vignobles |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 0,44 г/л
Сорт винограду: 50% таннат, 25% каберне фран, 20% каберне Совіньйон, 5% фер-Серваду
Рік: 2009
Колір: Глибокий темно-темно рубіновий.
Аромат: Ніжний фруктовий букет з нотками ожини і м'якими танінами.
Смак: Гармонія і сила, ніжна фруктовість з нотками ожини і прекрасно інтегрованими танінами у повнотілому смаку. Це вино залишається молодим досить довго, повільно еволюціонує, тому має хороший потенціал витримки.
Температура подачі: 17°C
З чим подавати: Червоне, гостре м'ясо, зокрема качина грудка… гасконська, бернська, або бакська кухні.
Розміщення виноградників: Мадіран
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Біла і жовта глина, вапняк.
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Ch?teau Bouscass? ось уже протягом кількох поколінь належить сім'ї Брюмонт. Шато включає 50 гектарів чудового глинисто-вапнякового терруару, який простягається вздовж скель поблизу комуни Момюссон-Лагіан. Цей терруар ще жартівливо називають Pied de C?te de Saint Emilion («Підніжжя Сент-Емільйонського схилу»), так як вина, виготовлені з місцевого винограду Таннат, мають аналогічні характерні риси з деякими великими винами правобережного Бордо. Вина Ch?teau Bouscass? відзначаються строгим і точним стилем, вишуканою структурою і значним потенціалом витримки. Особливості вініфікації: лозам, з яких виготовляють вино, від 20 до 100 років. Мацерація триває від 3 до 6 тижнів. Ферментація відбувається при температурі 28°С.
Витримка: Вино витримується на осаді у дубових діжках (від 30% до 50% з яких є новими).
Назва: Vignobles Brumont
Адреса: 32400 Maumusson Laguian
Вебсайт: www.brumont.fr
Рік заснування: 1980
Кількість пляшок, що виробляються: 2.5 млн пляшок в рік
Площа: 430 га
Про компанію: Алан Брюмонт вже давно визнаний найкращим виноробом субрегіону Мадіран. Він володіє кількома ділянками на південному заході Франції, і Chateau Montus є одним з найважливіших в цьому списку. Талант Алана в тому, що він зумів грамотно підкреслити кращі властивості і надати майстерну огранку забутого всіма винограду сорту танна (Tannat) і ось уже кілька десятиліть створює з нього приголомшливі вина.
Історія потомственого винороба Алана Брюмонта починається з 1979 року, коли батько залишив йому у спадок виноградники Chateau Bouscasse. Саме в цей момент Алан звертає свою увагу на Таннат. У зв'язку з досягнутими успіхами, виноробня поступово розширюється, і до 1988 року завершується будівництво першого обладнаного винного погребу на південному заході Франції, що займає 1200 квадратних метрів, а в 1995 році - створення погребу в Шато Монтюс. З 2003 року Алан бере активну участь у виноробній життя Франції, проводячи семінари та беручи участь у конгресах кращих виноробів світу.
Надя 02.2016 |
Пили 2009 в 2016. Пышное, насыщенное вино с еще очень мощными танинами. Аромат: ежевика, шоколад, легкий дубок и ваниль, проглядывает легкая вишневая джемовость и перечность. |