Вино Bussola Recioto della Valpolicella Classico 2011 0,5 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне Bussola Recioto della Valpolicella Classico 2011 0,5 л солодке

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 102852
0,5 л
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
1900 грн
1900 грн
Поделиться:
Солодкістьсолодке
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаІталія
РегіонВенето
ВиробникTommaso Bussola
Об'єм0,5 л

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Bussola Recioto della Valpolicella Classico 2011

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: солодке

Алкоголь: 12,50%

Цукор: 180,66 г/л

Сорт винограду: 60% корвіна, 30% рондінелла, 10% молінара

Рік: 2011

Дегустаційні замітки

Колір: Глибокий рубіновий

Аромат: джемовий, з нотами спецій, шоколаду та кави

Смак: м'який, збалансований, стійкий, шовковистим танінами

Спосіб подачі

З чим подавати: з десертами, випічкою з фруктами і ягодами, шоколадним праліне

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Вальполічелла

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOC)

Властивості ґрунту: Моренний і доломітний гравій з алювіальними покладами.

Технологія виробництва: 80% винограду пресується в середині січня після чотирьох місяців висушування. Ферментація відбувається з використанням добірних дріжджів і триває понад 50 днів. Напочатку березня пресується решта 20% винограду. Сусло, вичавлене у січні, проходить другу ферментацію разом із новим суслом протягом ще 25 днів. Тоді вино проціджується і залишається у чанах з нержавіючої сталі для витримки на дрібному осаді, який пройшов крізь фільтр. Як правило, розлив у пляшки відбувається через рік після першого пресування.

Витримка: 8-9 місяців.



Про виробника Bussola Recioto della Valpolicella Classico 2011

Назва: Azienda Agricola Tommaso Bussola

Адреса: 37024 Negrar (Verona), Via Molino Turri, 30

Вебсайт: www.bussolavini.com

Рік заснування: 1977

Кількість вин, що виробляються: 10

Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград

Площа: 9 га

Про компанію: Компанію "Azienda Agricola Tommaso Bussola" фахівці називають сьогодні висхідною зіркою італійського виноробства. Це одна з виноробень Італії, які найбільш швидко розвиваються за останні роки. Доказ цьому - експертні оцінки, що досягають 100 балів. Вина Tommaso Bussola, приголомшливі за своєю силою і витонченістю, виробляються з винограду, який до переробки підв'ялюють протягом 4-х місяців. Площа землі, що належить маєтку - 4,5 га, і ще 4,5 га орендуються. Основні сорти винограду: Корвіна Веронезе - 40%, Корвіна Гросса - 25%, Рондінелла - 20%, Молінара - 5%. Решта 10% розділені між Каберне Фран, Каберне Совіньйон, Діндарелла і Перала. Томмасо Буссола - просто приголомшливий винороб, відданий своїй справі. Він без сумніву випустить ще чимало цікавих вин. При створенні вин на своїй сучасній виноробні Томмасо дотримується древніх традицій і одночасно використовує найсучасніші технології. Виноградна лоза висаджується на пагорбах, у формі терас. Крім сортів винограду, вирощування яких регулюється законом DOC, культивуються дуже старі місцеві сорти, урожайність яких дуже низька. Середній вік лози досягає 27-ми років. Перед надходженням на ринок вино обов'язково деякий час витримується в погребах компанії. Компанія створює дві лінійки вин: ТБ (Tomasso Bussola) і BG (Bussola Guiseppe).

Відгуки (0) Bussola Recioto della Valpolicella Classico 2011

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари