277 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Tommaso Bussola |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,50%
Цукор: 3,38 г/л
Сорт винограду: 75% корвіна, 20% рондінелла, 5% молінара
Рік: 2012
Колір: Темно-рубіновий.
Аромат: Насичений аромат вишні та стиглих ягід.
Смак: М'який, збалансований і гармонійний.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Чудово поєднується з м'ясною нарізкою, витриманими сирами і червоним м'ясом.
Розміщення виноградників: Вальполічелла
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOC)
Властивості ґрунту: Моренний і доломітний гравій з алювіальними покладами.
Технологія виробництва: Виноград пресують у середині жовтня. Ферментація відбувається при кімнатній температурі. Вино переливають через 15 днів на рівні залишкового цукру 25 г/л. Через 10 днів його повністю знімають з осаду. У березні все вино проходить повторну ферментацію, яка триває близько 1 тижня.
Витримка: 65% у 500-літрових французьких дубових діжках, 35% у нових французьких діжках об'ємом 2,2 гл протягом 42 місяців, а також 3 місяці в пляшках перед надходженням у продаж.
Назва: Azienda Agricola Tommaso Bussola
Адреса: 37024 Negrar (Verona), Via Molino Turri, 30
Вебсайт: www.bussolavini.com
Рік заснування: 1977
Кількість вин, що виробляються: 10
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 9 га
Про компанію: Компанію "Azienda Agricola Tommaso Bussola" фахівці називають сьогодні висхідною зіркою італійського виноробства. Це одна з виноробень Італії, які найбільш швидко розвиваються за останні роки. Доказ цьому - експертні оцінки, що досягають 100 балів. Вина Tommaso Bussola, приголомшливі за своєю силою і витонченістю, виробляються з винограду, який до переробки підв'ялюють протягом 4-х місяців. Площа землі, що належить маєтку - 4,5 га, і ще 4,5 га орендуються. Основні сорти винограду: Корвіна Веронезе - 40%, Корвіна Гросса - 25%, Рондінелла - 20%, Молінара - 5%. Решта 10% розділені між Каберне Фран, Каберне Совіньйон, Діндарелла і Перала. Томмасо Буссола - просто приголомшливий винороб, відданий своїй справі. Він без сумніву випустить ще чимало цікавих вин. При створенні вин на своїй сучасній виноробні Томмасо дотримується древніх традицій і одночасно використовує найсучасніші технології. Виноградна лоза висаджується на пагорбах, у формі терас. Крім сортів винограду, вирощування яких регулюється законом DOC, культивуються дуже старі місцеві сорти, урожайність яких дуже низька. Середній вік лози досягає 27-ми років. Перед надходженням на ринок вино обов'язково деякий час витримується в погребах компанії. Компанія створює дві лінійки вин: ТБ (Tomasso Bussola) і BG (Bussola Guiseppe).
Ура! Ваш відгук буде першим: