Вино Chateau Latour 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне Chateau Latour 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 68597
0,75 л
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаФранція
РегіонБордо
ВиробникLa Passion des Terroirs
Об'єм0,75 л

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Chateau Latour

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 13,00%

Цукор: 1,6 г/л

Сорт винограду: 75% каберне совіньйон, 20% мерло, 4% каберне фран, 1% пті вердо

Рік: 2004

Дегустаційні замітки

Колір: Темний рубіново-пурпуровий.

Аромат: Казковий, оригінальний букет з нотками великих чорних фруктів, графіту олівця та приготованого м'яса.

Смак: Насичений, повнотілий смак з чудовою міцністю і пишним квітковим післясмаком. Надзвичайна структура і гармонійна кислотність вина затьмарює інші поряд з ним і доводить його винятковість.

Спосіб подачі

Температура подачі: 16-18°C

З чим подавати: Чудово доповнює вишукані страви з червоного м'яса і птиці, такі як фрікасе з телятини, шніцель з індички з яблуками, фуа гра, трюфелі, карпаччо з інжиром, качка по-пекінськи, фаршировані куріпки, у якості закусок ідеально підходять пармська шинка і блакитні сири.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Пойяк

Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)

Властивості ґрунту: Терруар винограднику складається з трьох основних різновидів ґрунтів: глиняно-гравійні, гравійні та мергелево-глиняні.

Врожай: Збір врожаю 2004 року був одним з найдовших в історії вина. Мерло почали збирати з 23 по 30 вересня та продовжили з 7 по 19 жовтня. Виноград зібрали вручну в невеликі контейнери з максимальною місткістю 8 кг, щоб уникнути його розчавлення під дією власної ваги.

Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів та подрібнюють щойно він прибуває на виноробню. Потім його відправляють в чани з нержавіючої сталі для ферментації на основі трьох критеріїв: розташування ділянки на виноградниках, віку виноградної лози та сорту винограду. Молоде вино залишається в чанах з водяним охолодженням протягом трьох тижнів, - це необхідний період для екстрагування всіх відтінків та багатства винограду. Під час стікання сусла вино відділяється від твердих частинок або мезги (фактично від виноградної шкірочки та насіння), після чого сусло переміщається у чисті чани для другої ферментації, відомої як малолактична ферментація, яка відбувається впродовж наступного місяця. Під час цієї стадії виноробства вино стає м'яким, обволікаючим та витонченим.

Витримка: Вино витримують лише у нових французьких дубових діжках з лісів Альєру та Ньєвру.



Про виробника Chateau Latour

Назва: La Passion des Terroirs

Адреса: La Passion des Terroirs Lucien Lurton & Fils Domaine de Goix 88 route de Cadaujac 33650 Martillac - FRANCE

Вебсайт: www.lapassiondesterroirs.com

Рік заснування: 1993

Кількість вин, що виробляються: 400

Кількість пляшок, що виробляються: 45000000

Про компанію: У 1954 році Люсьєн Люртон, засновник компанії, переїжджає у Ch?teau Brane-Cantenac. Протягом наступних 30 років, він скуповує найпрестижніші виноградники регіону Бордо, вина з врожаю яких мають найвищі класифікаційні ознаки, зокрема Premier Cru та Grand Cru. У 1993 році він засновує компанію Lucien Lurton & Fils і передає її своїм дітям. Відтоді діти Люсьєна Люртона успішно керують сімейним бізнесом. Вони, дбайливі захисники належних їм терруарів, продовжують піклуватися виноградниками з пристрастю та самовіддачею своїх попередників. Для того, щоб відобразити постійну глибоку сімейну відданість терруару і любов до виноградників і вина та стати повноправним негоціантом вин Бордо, компанію у 1999 році перейменовують на La Passion des Terroirs. Сьогодні вона є однією із провідних компаній у секторі виробництва бордоського вина. Компанія входить в першу 10-ку негоціантів, що поширюють вина з усіх апеласьйонів регіону Бордо. Центральний офіс компанії знаходиться у м. Кантенак, в самому серці апеласьйону Марго. Логістичний комплекс La Passion des Terroirs пропонує широкі можливості й оперативність надання послуг для задоволення потреб клієнтів. Для зберігання та пакування вин, підготовки вантажів, було сконструйовано спеціальний напівпідземний об’єкт площею 5000 м?, який дозволяє забезпечити оптимальні умови для 3 млн. пляшок. Сильний характер, турбота про землю, безкомпромісні стандарти і незалежність – основні принципи сім'ї Люртон.

Відгуки (0) Chateau Latour

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари