1947 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | La Passion des Terroirs |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: 54% каберне совіньйон, 39% мерло, 5% пті вердо, 2% каберне фран
Рік: 2006
Колір: Насичений червоно-рубіновий.
Аромат: Видатне вино з складним букетом весняних квітів, лісового ґрунту, солодких чорних фруктів і землі.
Смак: Пікантний мінеральний смак з нотками ожини, фіалок і звабливого горіхового дуба. Багатий, насичений і з шоколадним відтінком та гармонійною кислотністю, яка надає спокусливої соковитості вину. Відтінки підліску і тютюну тільки покращують складний смак. Післясмак з приємними танінами, які після аерації стають ще стійкішими.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Чудово поєднується зі стравами з французької кухні, м'ясом і сирами.
Розміщення виноградників: Марго
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Ґрунти винограднику в основному складаються з гравію, сформованого під час постійних льодовикових повеней Четвертинного періоду.
Врожай: Виноград збирають в невеликі корзини та одразу сортують. Грона винограду переміщають на виноробню для наступного сортування. Для того, щоб переконатися, що було відібрано тільки ті ягоди, які достигли оптимального рівня стиглості, ягоди сортуються окремо один від одного за допомогою оптичної системи сортування.
Технологія виробництва: На виноробні використовуються 15 бетонних резервуарів і 10 чанів з нержавіючої сталі різних розмірів з системою контролю температури. Під час алкогольної ферментації найважливіше забезпечити м'яку екстракцію, яка повинна тривати якомога довше. Час мацерації визначається для кожного чану окремо для покращення основних характеристик вина. Такий метод вініфікації допомагає виробити повну, оксамитову і в той же час вишукану танінну структуру вина з дотриманням виноробної філософії Chateau. Малолактична ферментація здійснюється у нових діжках.
Витримка: Витримка впродовж 16 місяців, під час якої відбуваються регулярні тестові дегустації вина кожної окремої діжки, робота у погребі пристосовується до кожної партії винограду: витримка, перемішування осаду, зняття з осаду або мікро-окиснення (миттєве введення кисню). В цілому, процес насичення киснем залежить від потреб вина, а не від наперед встановлених часових рамок. Стабілізація використовується для покращення текстури вина.
Назва: La Passion des Terroirs
Адреса: La Passion des Terroirs Lucien Lurton & Fils Domaine de Goix 88 route de Cadaujac 33650 Martillac - FRANCE
Вебсайт: www.lapassiondesterroirs.com
Рік заснування: 1993
Кількість вин, що виробляються: 400
Кількість пляшок, що виробляються: 45000000
Про компанію: У 1954 році Люсьєн Люртон, засновник компанії, переїжджає у Ch?teau Brane-Cantenac. Протягом наступних 30 років, він скуповує найпрестижніші виноградники регіону Бордо, вина з врожаю яких мають найвищі класифікаційні ознаки, зокрема Premier Cru та Grand Cru. У 1993 році він засновує компанію Lucien Lurton & Fils і передає її своїм дітям. Відтоді діти Люсьєна Люртона успішно керують сімейним бізнесом. Вони, дбайливі захисники належних їм терруарів, продовжують піклуватися виноградниками з пристрастю та самовіддачею своїх попередників. Для того, щоб відобразити постійну глибоку сімейну відданість терруару і любов до виноградників і вина та стати повноправним негоціантом вин Бордо, компанію у 1999 році перейменовують на La Passion des Terroirs. Сьогодні вона є однією із провідних компаній у секторі виробництва бордоського вина. Компанія входить в першу 10-ку негоціантів, що поширюють вина з усіх апеласьйонів регіону Бордо. Центральний офіс компанії знаходиться у м. Кантенак, в самому серці апеласьйону Марго. Логістичний комплекс La Passion des Terroirs пропонує широкі можливості й оперативність надання послуг для задоволення потреб клієнтів. Для зберігання та пакування вин, підготовки вантажів, було сконструйовано спеціальний напівпідземний об’єкт площею 5000 м?, який дозволяє забезпечити оптимальні умови для 3 млн. пляшок. Сильний характер, турбота про землю, безкомпромісні стандарти і незалежність – основні принципи сім'ї Люртон.
Ура! Ваш відгук буде першим: