299 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | рожеве |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Rollan de By |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: рожеве
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 3,9 г/л
Сорт винограду: 85% каберне совіньйон, 15% мерло
Рік: 2011
Колір: Блідо-рожевий колір, відблиски якого виграють на світлі, наче сонячне проміння.
Аромат: Ноти малини, айви, сушених яблук. Через кілька секунд розкриваються тони анісу, свіжого лісового горіха, лілій.
Смак: З першого ковтка і до останньої краплі освіжаючий і м'який, виразний, із збалансованою кислотністю.
Температура подачі: 8-12°C
З чим подавати: Грибне різотто, відбивні зі свинини.
Розміщення виноградників: Бордо
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Ґрунт на 1/3 глинисто-крейдянистий і на 2/3 гравійний.
Врожай: Ручний збір і сортування.
Технологія виробництва: Мацерація триває від 12 до 48 год. Холодна стабілізація з перемішуванням із осадом двічі на день відбувається протягом 10 днів. Алкогольна ферментація проходить при низькій температурі 15 - 16°С.
Витримка: На осаді протягом 3 місяців з регулярним щотижневим перемішуванням.
Назва: Domaines Rollan de By
Адреса: la Grande Armйe 75116 Paris
Вебсайт: www.rollandeby.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 11
Кількість пляшок, що виробляються: 1000000
Площа: 180 га
Про компанію: Жан Гійон (Jean Guyon) народився в 1949 році - в один з кращих вінтажів 20 століття. Кажуть, саме дата народження визначила його потяг до перфекціонізму. До того, як стати виноробом, він займався декоруванням будинків по всьому світу, але любов до вина (особливо з регіону Медок) штовхнула його на купівлю в 1989 році Chateau Rollan de By площею лише в 2 га в Бордо. Він збирався робити «хороше вино для друзів», але в 2012 році він володів вже 9 шато площею 180 га: Château Rollan de By, Château Haut Condissas, Château Tour Seran, Château La Clare, Château Tour Seran, Château La Clare, Château Greysac, Château de By і Château du Monthil.
До своїх виноградників Гійом ставиться з такою ж пильністю та повагою, як до Grand Cru, тому притримується усіх вимог до правильного виноградарства та виноробства, регулярно проводить зелений збір та контролює об'єми урожаю. Виноробня обладнана сонячними батареями та альтернативними джерелами енергії.
Виноградники розміщені на півночі Медока, недалеко від Атлантичного Океану та Естуарію Жиронди. Грунти гравійні з прошарками піску та глини. Domaines Rollan de By вирощує 70% мерло, 15% каберне совіньйону, 10% пті вердо та 5% каберне фран.
Робер Паркер та Wine Spectator вважають Шато Гійома найуспішнішими Cru Bourgeois виноробнями Медока.
Ура! Ваш відгук буде першим: