97 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Україна |
Регіон | Закарпатська область |
Виробник | Чизай |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Каберне совіньйон |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 3 г/л
Сорт винограду: 100% каберне совіньйон
Рік: 2018
Колір: Темно-гранатовий.
Аромат: Інтенсивний, з нотами фіалок та мигдалю
Смак: Насичений, густий, терпкий
Температура подачі: 14-18°C
З чим подавати: з м'ясом на грилі, копченостями
Класифікація: ординарне сортове столове
Технологія виробництва: Після того, як виноград дозріває і доходить до відповідних показників цукру та кислотності, його збирають та направляють на завод первинного виноробства, дроблять та пресують. Далі виноградний сік (сусло) поміщають в спеціальні резервуари з нержавіючої сталі з автоматичним контролем температури. Після висвітлення сусло проходить мацерацію (настоювання з мезгою) та ферментацію (бродіння). В партії - 1500 пляшок.
Назва: Чизай (СП «Айсберг»)
Адреса: 90203, Україна, Закарпатська обл., м. Берегово, Урочище Чизай, 1
Вебсайт: http://www.chizay.com/
Рік заснування: 1995
Площа: 262 га
Про компанію: Завод побудований іноземними інвесторами з нуля в 1995 році в місті Берегово Закарпатської області в урочище Чизай, де Україна межує з Угорщиною.
Завод первинної переробки оснащений 3 лініями, здатними переробляти до 100 тонн винограду на годину. Одна лінія використовується для прийому і переробки винограду європейських білих сортів винограду, друга - для червоних, а третя - для ізабельних сортів.
Завод вторинного виноробства, на якому зберігаються вина і відбувається їх розлив у пляшки, розташований в місті Берегово на території площею 1,88 га. Тут може одночасно перебувати до 9 млн. літрів вина, а оптимальна температура зберігання вин досягається за допомогою автоматизованих кліматичних установок. Бутиляція вина здійснюється на двох лініях. У травні 2013 року встановлено нову лінію розливу, що складається з вузлів і автоматів провідних європейських виробників. Її продуктивність - 7000 пляшок / год, друга лінія - 4500 пляшок / год.
Підприємство проходить щорічну добровільну атестацію на відповідність вимогам екологічної безпеки ISO 14024 (ДСТУ ISO 14024).
Власні виноградники висаджені у 2006 році: 62 га в місті Берегово, урочище Мала Гора; 80 га в селі Завидово Мукачівського району; 120 га в селі Мідяниця Іршавського району
Сергій 04.2018 |
Якщо , хто хоче, за святковим столом , отримати насолоду , від вживання : смажених овочів , морепродуктів , птиці , та ковбасних виробів , то це те , що треба. Легке , смачне , якісне . |