19500 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Виробник | Col Di Bacche |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1,8 г/л
Сорт винограду: 90% мерло, 10% каберне совіньйон
Рік: 2009
Колір: Насичений рубіново-червоний.
Аромат: Повнотілий букет розкривається багатогранними відтінками червоних фруктів з невеликими ягодами.
Смак: Витримка в дерев'яних діжках забезпечує ідеальне поєднання яскравих танінів Каберне з вишуканістю та м'якістю Мерло у довготривалому післясмаку.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Чудово підходить до складних страв середземноморської кухні, оленини, витриманих сирів та червоного м'яса.
Розміщення виноградників: Гроссето
Класифікація: Vino a Indicazione Geografica (IGT)
Властивості ґрунту: Переважно піщані ґрунти вапнякового походження.
Врожай: Збір винограду відбувається вручну до тих пір, поки він не досягне оптимального рівня зрілості.
Технологія виробництва: Алкогольна ферментація проходить в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі, яка варіюється від 28 до 30?С, з метою сприяння екстракції фенольних речовин під час перекачування та делестажування вина (процес переливання сусла з одного резервуару в інший). Мацерація відбувається на шкірочках впродовж 18-21 дня.
Витримка: Спеціальна контрольована витримка впродовж 12 місяців у французьких дубових діжках (одна частина з яких - нові, а друга частина - повторного використання).
Назва: Col Di Bacche
Адреса: Strada di Cupi, Montiano, 58051 Magliano in Toscana
Рік заснування: 1997
Кількість вин, що виробляються: 4
Кількість пляшок, що виробляються: 70000
Площа: 13 га
Про компанію: У 1997 році Альберто Карнасьялі зі своєю дружиною Франсою купують невелику ділянку землі розміром 15 га у муніципалітеті Мальяно-ін-Тоскана, провінція Гросетто. Вони вирішують створити тут виноробню, в місці, яке просто створене для виготовлення високоякісних червоних вин, але все ще не розкрило повністю свій потенціал. Виноробня знаходиться на самих околицях парку дикої природи «Маремма», південно-східному пагорбі з піщаними ґрунтами вапнякового походження. Одразу після покупки землі Карнасьялі розпочинають копітку роботу над створенням оптимальних умов для винограднику, який знаходиться на висоті 170-260 метрів над рівнем моря і покриває площу до 13 га, щільністю насадження 5 300 лоз на гектар. З самого початку свого існування компанія взяла курс на створення вин «Morellino di Scansano». Цей терруар ідеально підходить для випуску продукції Morellino (після 2007 року вина з даного терруару мають найвищу категорію в класифікації італійських вин Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)). Для створення цього вина компанія виділяє 8 га від усієї площі винограднику, а решту винограду Мерло та Каберне Совіньйон використовують для виробництва вина IGT Maremma Tuscany “Cupinero”. Мета компанії – виготовлення високоякісної продукції, тому вона використовує невеликі обсяги винограду, які відповідають високим стандартам якості.
Ура! Ваш відгук буде першим: