257 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Dal Bello |
Об'єм | 1,5 л |
Сорти | Глера |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 11,00%
Цукор: 19,5 г/л
Сорт винограду: 100% глера
Рік: 2012
Колір: Солом'яно-жовтий із зеленуватими відблисками.
Аромат: Витончена гра бульбашок відображається у яблучному букеті з відтінками екзотичних фруктів, особливо відчутні тони акації та глоду.
Смак: Елегантний, м'який смак і приємний післясмак.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Прекрасно підходить у якості аперитиву, або у поєднанні із закусками, маринованою рибою, смаженими овочами. Це вино для особливих подій у вашому житті.
Розміщення виноградників: Асоло
Класифікація: Vino a Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Глинисто-вапнякові ґрунти.
Врожай: Останній тиждень вересня.
Технологія виробництва: Виноград відбирається, складається у кошики та проходить м’яке пресування. Після декантації та відстоювання протягом 20 годин, відібраних дріжджів додають у вино. Ферментація триває близько 13 днів при 17°С, після чого вино зберігається в теплих контрольованих баках. Процес шампанізації: подальша ферментація в автоклаві при температурі 16°С протягом 60 днів.
Витримка: 30 днів у пляшці.
Назва: Dal Bello
Адреса: Via Belli 2, 31010 Fonte (TV) Italy
Вебсайт: www.dalbellovini.it
Рік заснування: 1950-х
Кількість вин, що виробляються: 17
Кількість пляшок, що виробляються: 670000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 30 га
Про компанію: Виноробня була заснована Віктором Белло в п'ятдесяті роки. Зараз нею управляють його сини Антоніо і Маріо.
Даль Белло розташована на пагорбах одного з найгарніших італійських сіл Азоло в провінції Тревізо на висоті 200м над рівнем моря. Виноградники Dal Bello знаходяться в зоні, що охороняється ЮНЕСКО, тому правила ведення господарства дуже суворі. Для висадки нового винограднику потрібно отримати дозволи 5 інстанцій і чекати 180 днів. А правила регламентують навіть колір дротиків, яким підв'язують лозу.
Виробничі приміщення знаходяться під виноградниками 6 метрів під землею. Вініфікація просекко вимагає суворого контролю за температурою, і брати обладнали виноробню спеціальними новими машинами, здатними швидко охолоджувати і підтримувати потрібний режим. Наприклад, при пресуванні винограду температура сусла опускається сухим льодом з 30 до 0ºС за 5 хвилин (!)
Всього на виноробні працює 15 осіб (плюс 2 брата), а в період урожаю і підв'язки лози - 50 чоловік.
Dal Bello зробила перший ігристий екстрабрют в Азоло, який отримав статус DOCG 14.09.2009 року (DOCG Asolo Prosecco Superiore Extra Brut).
Ура! Ваш відгук буде першим: