197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Фріулі-Венеція Джулія |
Виробник | Di Lenardo Vineyards |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Мерло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 5,5 г/л
Сорт винограду: 100% мерло
Рік: 2008
Колір: Насичений рубіновий.
Аромат: Приємний та освіжаючий.
Смак: Насичений і збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до витриманих сирів, м'яса на грилі.
Розміщення виноградників: Фріулі Граве, Фріулі Аквілеі
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: гравійно-кам'янисті ґрунти
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Виноград відділяється від гребенів, піддається ферментації, а в подальшому мацерації протягом близько 20 днів. Тоді вино знімається з осаду і розливається у пляшки
Витримка: Витримується в дубових бариках протягом 15 місяців
Назва: Di Lenardo Vineyards
Адреса: Piazza Battisti 1 , ONTAGNANO 33050 , UD ITALIA
Вебсайт: www.dilenardo.it
Рік заснування: 1878
Кількість вин, що виробляються: 15
Кількість пляшок, що виробляються: 600000
Частка винограду, що закуповується: 11,0%
Площа: 45 га
Про компанію: Господарство "DI LENARDO VINEYARDS" виробляє якісні вина з винограду власних чотирьох великих виноградників у Онтаньяно, в центральній частині регіону Фріулі (віддалена північно-східна частина Італії) та орендованих виноградників, що знаходяться поблизу Аквілейї. "VIGNE DAI VIERIS", "VIGNE DA SAN MARTIN", "VIGNE DA LIS MARIS" та "TIARE D'ALBE" - назви чотирьох великих виноградників, площа яких досягає 40 гектарів і є частиною загальної площі господарства, яка дорівнює 150 гектарів. Сім'я Di Lenardo завжди культивувала вина в Онтаньяно, що доводить історична документація, яка датується початком 1800-х рр. Однак лише після збору врожаю 1987-го року якість вин компанії значно покращилась. Рішення про використання лише власного винограду було поєднане із новими насадженнями добірних сортів, збільшенням густоти насаджень (до 6000 лоз на гектар), активною чисткою виноградників та іншими діями, необхідними для виготовлення якісного вина. Зараз виноград збирається виключно вручну, а вдосконалені методи вініфікації, що базуються на фізичних принципах та електронному контролю температури під час ферментації, ще більше покращують якість кінцевого продукту. Та його унікальний смак! На даний час компанія носить звання найбільш передової і сучасної компанії регіону Фріулі Граве.
Ура! Ваш відгук буде першим: