547 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Кастілія і Леон |
Виробник | Dominio de Tares |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Менсія |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1,5 г/л
Сорт винограду: 100% менсія
Рік: 2014
Колір: Вишнево-червоний .
Аромат: Фруктовий аромат з нотками шоколаду, іриски та ванілі.
Смак: М'який та повний.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до теплого овочевого салату з відварною курятиною.
Розміщення виноградників: Б'єрсо
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Пагорби та берег ріки, глиняні та вапнисті ґрунти
Врожай: Після обрізання та відділення від листя виноград збирають вручну у невеликі контейнери (15 кг) та сортують на призначеному для цього столі
Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів та легко пресують перед трьохтижневою мацерацією зі щоденним перекачуванням з метою виділення всіх можливих природних ароматів та смаків. Після закінчення алкогольної ферментації відбувається малолактична ферментація (на осаді) у американських дубових діжках (Міссурі та Вірджинія)
Витримка: Вино витримується протягом 9 місяців у французьких та американських діжках
Назва: Dominio de Tares
Адреса: Poligono Industrial Bierzo Alto c/los Barredos 4 24318, Spain
Вебсайт: www.dominiodetares.com
Рік заснування: 2000
Кількість вин, що виробляються: 10
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 4200 га
Про компанію: Виноробня Dominio de Tares (Домініо де Тарес) заснована у 2000 році у регіоні Кастілья Леон у провінції D.O. Bierzo (Д.О. Бьєрсо). Долина Bierzo з усіх боків оточена горами. Річка Сил відкриває доступ повітряним масам з Атлантики. Клімат не такий сухий і холодний, як в Леоне, і не такий вологий, як в Галісії. Енолог господарства Dominio de Tares - Амансіо Фернандес і його команда приділяють величезне значення вивченню теруару. Виноробня отримує вина тільки з дуже старої лози (вік понад 40 років) з обмеженою врожайністю. Філософія будинку заснована на безперервному прагненні до досконалості. Господарство зосередило свою зусилля на автохтонних сортах винограду Mencia (Менсія) і Gоdello (Годельо). Про вина з сорту Mencia можна сказати, що вони з бургундським характером - витончені, з інтелектуальною структурою, сильні, але з силою танцюриста, а не атлета. Менсія - сорт хамелеон, він, як ніякий інший, володіє містичною здатністю відображати у вині всі особливості теруару виноградника. Господарство Dominio de Tares спеціалізується в основному на червоних винах. Але також виробляється невелика кількість білого вина з 20-річного винограду Godello – який дає ароматичні, добре структуровані вина з дуже цікавим, насиченим смаком. Витримка вина відбувається у французьких (Allier і Never) та американських (Missouri, Virginia) дубових діжках різного ступеня обпалення. Банк бочок господарства становить 800 штук, 30% з яких щорічно оновлюються. Всі виноградники обробляються вручну без застосування хімікатів, а також на них підтримується низький рівень врожайності, який забезпечує винам чудову якість. На міжнародному професійному конкурсі IWCC (International Wine Challenge Catavinum), що пройшов в іспанському місті Віторіа-Гастейс, виноробне господарство Dominio de Tares стало єдиною компанією з Д.О. Бьерсо, яка змогла не тільки завоювати медалі, але і за їх кількістю увійти в список національних лідерів.
Виктор 10.2014 |
Оксана находится в плену общего понимания , что красное сухое обязательно к мясу и желательно не куринному. Разочарую , это не так. Красные вина подходят к разным блюдам и рыбным в том числе. Вопрос какое вино и что советует повара к своим блюдам, является риторическим. Это дело вкуса. Испанские вина чаще всего подходят к мясным блюдам. А теплые овощные с отварной курицей с этим вином - это песня маркетолога. |
Oksana 09.2013 |
Вино выдерживается не в кадках, а в бочках. И красное сухое вино лучше к мясу, а не к какому-то ¨тёплому овощному салату с отварным мясом курицы¨. К отварной курице и овощам намного больше подойдёт белое, особенно выдержанное, лучше Шардоннэ. |