964 819 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Donnafugata |
Об'єм | 0,375 л |
Сорти | Мускат |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 193 г/л
Сорт винограду: 100% зібіббо (мускат александрійський)
Рік: 2011, 2014
Колір: Яскраво-золотистий з бурштиновими відтінками.
Аромат: Багатий нотками абрикосів, інжиру, фініків, цукатів та середземноморських трав.
Смак: Повний, глибокий, із виразним характером.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Прекрасно поєднується з сирами з пліснявою та десертами.
Розміщення виноградників: Острів Пантеллерія (виноградники в Khamma, Mulini, Mueggen, Serraglia, Gibbiuna, Barone, Martingana, Bukkuram, Favarotta, Punta Karace, Begeber, Monastero)
Класифікація: Passito di Pantelleria DOP
Властивості ґрунту: пісковики, вулканічні породи, багаті на мінерали
Врожай: 100% вручну з 100-річних лоз на висоті від 20 до 400 м над рівнем моря.
Технологія виробництва: Вино ферментується у чанах із нержавіючої сталі при контрольованій температурі; кілька грон висушеного винограду додаються очищеними від плодоніжок до свіжого сусла. Під час мацерації висушений виноград надає вину характерний солодкий смак та особливий аромат.
Витримка: Витримка у чанах із нержавіючої сталі протягом 4-5 місяців та принаймні 18 місяці у пляшці
Назва: Donnafugata
Адреса: Via S. Lipari 18 - 91025 Marsala - Sicilia
Вебсайт: www.donnafugata.it
Рік заснування: 1983
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 328 га
Про компанію: Donnafugata була заснована на острові Сицилія сімейством підприємців зі 150-річним досвідом у секторі преміальних вин. Джакомо Ралло разом з дружиною Габріеллою та дітьми займаються справою, приділяючи найбільшу увагу деталям і синхронізації людей та природи, щоб зробити вина, які найкраще відповідають потенціалу цієї місцевості. Розповідь про Donnafugata починається в історичних погребах сім'ї Ралло в Марсалі у 1983 році, а також на виноградниках Контесса Ентелліна в самому серці західної Сицилії. У 1989 році Donnafugata розширила свої володіння землями на острові Пантеллерія, почавши власне виробництво солодких вин. Назва Donnafugata, в перекладі «жінка у польоті», походить з історії про королеву Марію-Кароліну, дружину Фердинанда IV Бурбона, який втік з Неаполя на початку 1800-х років з приходом військ Наполеона. Шукаючи притулку в Сицилії, він дійшов до земель, де зараз знаходяться виноградники виноробні. Ця подія надихнула власників на логотип Donnafugata, на якому зображена голова жінки, чиє волосся розвівається вітрами. Ґрунти, місцеположення, висота, кліматичні умови виноградників та вік лоз є принциповими факторами для виробництва вина, унікального по відношенні до теруару. Під час вініфікації використовуються прості технології, які відображають єдність винограду, сусла і вина. Ретельний контроль над процесами на виноградниках та у винних погребах рік за роком дозволяє компанії підвищувати якість своєї продукції. Персонал складається зі справжніх професіоналів своєї справи (агрономів, енологів, менеджерів з контролю якості, персоналу винних погребів та виноградників), які супроводжують процес виробництва, щоб переконатися, що природні ресурси використовуються якомога продуктивніше для створення найкращого вина Donnafugata.
Антоніна 09.2015 |
12 балів із 12! |
Антонина 09.2015 |
Дуже рекомендую!!! Це не вино, а напій Богів! Пантеллерійський мускат - пассіто - це просто якийсь ізюмітельний)) мускат, який попри все зберіг соковиту кислотність,— це диво! Свіже, концентроване, мінералізоване пассито. Не дарма назвали Ben Rye («син вітру»), тягуче, медовий бальзам, (на душу)) Неймовірний букет: персики, мед, інжир (дуже яскравий аромат!), апельсинова шкірочка, абрикоси, мандаринки-клементинки, ароматичні травки, морський подих, і.син вітруЦе Бен-рей! Я запам ятаю цей смак |