964 819 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Donnafugata |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Мускат |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 4,3 г/л
Сорт винограду: 100% зібіббо (мускат александрійський)
Рік: 2019
Колір: Солом'яний з зеленуватими відтінками.
Аромат: Свіжий, з фруктовими та трав'яними нотками.
Смак: Свіжий, добре збалансований.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Ідеально смакує до легкого ланчу, або ж як аперитив.
Розміщення виноградників: Острів Пантеллерія
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: пісковики, вулканічні породи, багаті на мінерали
Технологія виробництва: Вино ферментується у чанах із нержавіючої сталі при контрольованій температурі
Витримка: Витримка протягом кількох місяців у чанах із нержавіючої сталі та принаймні 2 місяці у пляшці
Назва: Donnafugata
Адреса: Via S. Lipari 18 - 91025 Marsala - Sicilia
Вебсайт: www.donnafugata.it
Рік заснування: 1983
Кількість вин, що виробляються: 13
Площа: 328 га
Про компанію: Donnafugata була заснована на острові Сицилія сімейством підприємців зі 150-річним досвідом у секторі преміальних вин. Джакомо Ралло разом з дружиною Габріеллою та дітьми займаються справою, приділяючи найбільшу увагу деталям і синхронізації людей та природи, щоб зробити вина, які найкраще відповідають потенціалу цієї місцевості. Розповідь про Donnafugata починається в історичних погребах сім'ї Ралло в Марсалі у 1983 році, а також на виноградниках Контесса Ентелліна в самому серці західної Сицилії. У 1989 році Donnafugata розширила свої володіння землями на острові Пантеллерія, почавши власне виробництво солодких вин. Назва Donnafugata, в перекладі «жінка у польоті», походить з історії про королеву Марію-Кароліну, дружину Фердинанда IV Бурбона, який втік з Неаполя на початку 1800-х років з приходом військ Наполеона. Шукаючи притулку в Сицилії, він дійшов до земель, де зараз знаходяться виноградники виноробні. Ця подія надихнула власників на логотип Donnafugata, на якому зображена голова жінки, чиє волосся розвівається вітрами. Ґрунти, місцеположення, висота, кліматичні умови виноградників та вік лоз є принциповими факторами для виробництва вина, унікального по відношенні до теруару. Під час вініфікації використовуються прості технології, які відображають єдність винограду, сусла і вина. Ретельний контроль над процесами на виноградниках та у винних погребах рік за роком дозволяє компанії підвищувати якість своєї продукції. Персонал складається зі справжніх професіоналів своєї справи (агрономів, енологів, менеджерів з контролю якості, персоналу винних погребів та виноградників), які супроводжують процес виробництва, щоб переконатися, що природні ресурси використовуються якомога продуктивніше для створення найкращого вина Donnafugata.
Анастасия 04.2015 |
Аромат очень свежий и легкий, с фруктовыми и травяными нотками. Присутствует бодрящая кислотность. Вкус как у моего любимого Donnafugata Kabir, только без сахара. Что-то лимонное есть. Все же, как для меня, этот сорт винограда раскрывается лучше в сладеньком варианте |