697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Рібера дель Дуеро |
Виробник | Emilio Moro |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Темпранільйо |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1,5 г/л
Сорт винограду: 100% тінто фіно (темпранільйо)
Рік: 2009
Колір: Колір стиглої вишні з гранатовими відблисками.
Аромат: Насичений аромат, в якому домінують чорні фрукти та джем, ноти бальзаму і дуба. Також присутні пряні ноти гвоздики та кави з елементами глинистих мінералів.
Смак: Насичений, концентрований та збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує зі смаженими м'ясними стравами та сирами.
Розміщення виноградників: Песквера де Дуеро
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: перемінні шари крейди та глини з невеликим об'ємом осадових та алювіальних порід
Врожай: 17 - 28 жовтня
Технологія виробництва: Вино проходило мацерацію на шкірках протягом 28 днів, а потім малолактичну ферментацію у французьких дубових діжках
Витримка: Вино витримувалось протягом 18 місяців у нових алієрських французьких дубових діжках перед розливом у пляшки
Назва: Bodegas Emilio Moro
Адреса: Pesquera de Duero, Valladolid - Spain
Вебсайт: www.emiliomoro.com
Рік заснування: 1989
Кількість вин, що виробляються: 8
Площа: 200 га
Про компанію: Засновник компанії Дон Еміліо Моро народився у 1932 році. Ця подія дала початок великій виноробній одіссеї сім’ї Моро. В цьому ж році було посаджено виноградник «Finca Resalso». У 1987 році Хосе Моро, теперішній президент «Bodegas Emilio Moro», вирішив зробити новий крок та комерціалізувати вино, якому його батько та дід присвятили свої життя. Він на всі сімейні заощадження купив прес, який заклав основу сучасної виноробні Еміліо Моро. 1989 рік ознаменував народження бренду «Emilio Moro», який приєднався до ряду вин контрольованого походження. Тоді ж було зібрано перший врожай для вина «Emilio Moro», що зараз є візитною карткою виноробні. У 2000 році було створено «Malleolus de Valderramiro» - нову модернізовану виноробню, площею 3500 кв. м, яка здійснює прямі продажі, приймає туристів та знайомить їх з винами і місцевою кухнею у власному ресторані.
Володимир Богун 02.2015 |
2009 год: алкоголя 14,5%,а не 13,5. Это написано самими испанцами на бутылке :) |
Виктор 10.2014 |
Вина этой винодельни стоят своих денег. Год превосходный. Район один из лучших. Рекомендую. |