147 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Кастілія-Ла Манча |
Виробник | Finca Sandoval |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Сорт винограду: 50% Сіра, 38% Ґарнача тінторера, 12% Ґарнача тінто
Рік: 2008
Колір: Чорнильно-рубіновий.
Аромат: Пряний букет з нюансами кедру і тютюну, які переплітаються з нотками сливи, стиглої темної вишні і смородини.
Смак: Гладенький, м’який смак з прекрасно структурованим тілом від перших тонів і аж до після смаку з нотками шинки брасеола
Розміщення виноградників: Манчуела
Класифікація: Denominaci?n de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Терруар складається переважно з глинисто-вапнякових ґрунтів, які поділяються на чотири різні типи: піщано-глиняні ґрунти (дуже дрібний і бідний), мулистий глинозем, глибинні шари глинистого вапняку і шар вапнякового глинозему з домінуючим вмістом глини.
Технологія виробництва: Основою цього вина є виноград Сіра, зібраний з терруару багатого глиноземом, який прекрасно наділяє вино хорошою ароматикою, та дає меншу структуру. До Сіра потім додали добру частину жвавого і енергійного винограду Ґарнача Тінторера (ще відомого як Аліканте Буше) і на закріплення трішки Гренашу (Ґарнача Тінта).
Витримка: Вино витримувалося 11 місяців у французьких і американських дубових діжках.
Назва: Finca Sandoval
Адреса: Carretera CM-3222, km. 26,800, 16237 Ledaña (Cuenca)
Вебсайт: www.fincasandoval.com
Рік заснування: 1998
Кількість вин, що виробляються: 26
Про компанію: Bodega Finca Sandoval - це особистий проект одного з найбільш шанованих і відомих в Іспанії журналістів, оглядачів і критиків на винну тему - Віктора де ла Серна. Під його керівництвом знаходиться 10,5 га виноградників різних сортів віком до 80 років.
Цей проект Віктор де ла Серна розпочав у 1998 році. Почавши його з нуля, він поступово засаджував придбані нові землі виноградом Сіра, пам'ятаючи про те, що терруар несе в собі величезний потенціал до виробництва чудових вин. Відмінний мікроклімат, хороші ґрунти і потужність виноградного сорту Сіра зробили свою справу, і Віктор отримав дуже цікаві результати. Зрештою, про вина Bodega Finca Sandoval заговорили в Європі.
Його невеликий винний завод має порівняно невелику потужність - 70 тис. літрів на рік, або 200 барелів вина. Крім Сіра, Віктор вирощує деякі місцеві сорти винограду, вік лоз яких перевищує 60 років. Це, наприклад, Ґарнача (Гренаш), Touriga Nacional і Бобаль. Ці виноградники розташовані на найвищих пагорбах на висоті 1050 метрів над рівнем моря. Найнижчий виноградник розташований на висоті 770 м. Їх площа займає близько 2,5 га.
На виноробні Bodega Finca Sandoval виготовляється два основних вина, які виробляються традиційним для цієї місцевості методом. Ферментація здійснюється у відкритих 5000 літрових чанах, потім відбувається холодна мацерація вже в бочках і з наступним зберіганням не фільтрованого вина в 300 літрових нових бочках з французького та американського дуба. Для старіння вино відправляється в погреби, де воно зберігатися при певній температурі і вологості. Розливається вино по пляшках не фільтрованим.
Bodega, скоріше не ринковий проект, а проект реалізація якого, повинна була довести яке чудове вино може бути вироблено в DO Manchuela.
Ура! Ваш відгук буде першим: