197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Марке |
Виробник | Garofoli |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Монтепульчано |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 2,1 г/л
Сорт винограду: 100% монтепульчано
Рік: 2007
Колір: Вино гранатового кольору.
Аромат: Складний, пряно-фруктовий з нотками сушених фруктів та спецій.
Смак: М'який, достатньо свіжий та збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до свинини на грилі, телятини, обсмаженої у воке з грибами.
Розміщення виноградників: П'янкарда і Патерно
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Середній склад грунту, збагаченого вапняками
Технологія виробництва: Очистка та вичавлення винограду - ферментація разом зі шкіркою протягом 10-15 днів - відстоювання та малолактична ферментація
Витримка: Протягом 18 місяців у бариках та у пляшці понад 12 місяців
Назва: Garofoli
Адреса: Via Arno, 9 – 60025 Loreto (AN)
Вебсайт: www.garofolivini.it
Рік заснування: 1901
Кількість пляшок, що виробляються: 2000000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 50 га
Про компанію: Сьогодні винний дім Джоакіно Гарофолі - акціонерна компанія. Брати Гарофолі очолюють його: Джанфранко - президент, Карло - віце-президент. Історія Garofoli - це історія родини, яка пов'язана з виноробством ось уже чотири покоління. Компанія керувалася однією і тією ж філософією: постійне оновлення методів виробництва, повагa до історичних традицій, увага до розвитку ринку і його вимог. Походження винного дому Garofoli відносять до кінця XIX століття, точніше - до 1871 року, коли Антоніо Гарофолі почав виробляти і продавати місцеві італійські столові вина. Його син Джоакіно продовжив і розширив справу батька. У 1901 році він заснував винний дім Джоакіно Гарофолі. Після Другої світової війни його сини - Франко і Ланте - взяли на себе управління компанією. Особливо інтенсивно компанія почала розвиватися в 1950 році. Дотримуючись традиції, сини Франка, Карло і Джанфранко приєдналися до сімейного штату компанії на початку 1970-х років. Протягом 20 років нове покоління співпрацювало з попереднім і змогло розвинути діяльність Будинку. Італійський виноград, який використовують для виробництва вина в Garofoli, виростає на чотирьох виноградниках, які є власністю господарства.
Ура! Ваш відгук буде першим: