297 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | кріплене |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Андалусія |
Виробник | Emilio Lustau |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
«Ми рекомендуємо» означає - варто спробувати!
Нам подобається, професійним сомельє та нашим покупцям. Це не просто співвідношення ціни та якості: тут якість перевищує Ваші очікування. Купуйте, рекомендуємо!
Читати докладніше ...
Тип: кріплене
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 20,00%
Цукор: 135 г/л
Сорт винограду: 80% паломіно фіно, 20% педро хименез
Колір: Кольору червоного дерева.
Аромат: Багатий, солодкий букет з нотками інжиру, чорносливу, грецьких горіхів та кориці.
Смак: М'який і солодкий смак з вишуканою кислотністю у післясмаку.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудово смакує з бісквітами, легкими десертами та блакитними сирами, а також у якості дижестиву.
Розміщення виноградників: Херес-Херес-Шеррі
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Альбаріса.
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: De Luxe Cream Capataz Andres - це купаж вина Олоросо (виготовленого на основі винограду Паломіно Фіно) і Педро Хіменез.
Витримка: Кожен компонент цього вина витримується у власній системі солера. Відразу після купажування це солодке вино розливають у пляшки.
Назва: Emilio Lustau
Адреса: Arcos, 53, 11402 Jerez de la Frontera, Spain
Вебсайт: www.lustau.es
Рік заснування: 1896
Про компанію: Компанію Emilio Lustau по праву називають одним з найвидатніших виноробних господарств Іспанії. Якість хересів Lustau відзначено високими нагородами та експертними оцінками фахівців як в Іспанії, так і в інших країнах світу. Але все розпочиналося досить скромно, з «альмасеніста». Компанія була заснована у 1989 році Доном Хосе Руїс Бордехо, який працював секретарем у суді. Він виготовляв, зберігав і витримував вина у своєму невеликому маєтку Se?ora de la Esperanza, після чого передавав їх великим експортним торговим компаніям на продаж. У 1940 році його зять Дон Еміліо Люстау Ортега переніс маєток у регіон Сантьяго, стару частину міста Херес. Тут, в будинках, які є частиною стародавнього мавританського міського муру, він поступово розширює свій бізнес, але все ще залишається «альмасеніста». У сімдесяті роки компанія продовжила розширюватися. Їхніми першими кроками були будівництво нових «погребів» у сімейному маєтку “Nuestra Se?ora de la Esperanza”. Потім на початку вісімдесятих під керівництвом Рафаеля Балао компанія Lustau стала однією із найбільш новаторських і передових компаній у хересному трикутнику. Рафаель Балао відчував, що хереси Lustau стануть в майбутньому синонімом якості. Його ідеї, які поєднують у собі багатолітні традиції та інновації, спрямовані на шлях визнання омпанії Emilio Lustau у всьому світі. Знаменита лінійка хересів Lustau Solera Reserva була створена із старих запасів діжок хересу, які були заповнені ще на початку існування виноробні. Ці діжки складаються з добірки вин з різних «альмасеніст». Вони включають особливі вина невеликих самостійних виноробень, для особливих клієнтів. Ці хереси представляють ряд найкращих вин регіону. У 1988 році Lustau робить наступний крок у впроваджені інновацій. Компанія представила новий дизайн пляшок, і з цього часу елегантна темна пляшка з похилими "плечима" стала ексклюзивною відзнакою компанії від інших виробників хересу. У 1990 році Emilio Lustau S.A. була придбана Luis Caballero Group of Companies. Вона виробляє прекрасні лікери та спиртні напої, зокрема знаменитий Ponche Caballero, бестселер серед іспанських лікерів. Luis Caballero забезпечила значну фінансову підтримку і можливість для подальшого розвитку і розширення компанії Еміліо Lustau. У червні 2000 року Lustau придбала комплекс з шести погребів, загальною площею 20 000 м2, який раніше належав компанії Domecq. Ці погреби були повністю реставровані у 2001-2002 роках. Сьогодні там зберігаються усі вина Emilio Lustau S.A. У 2008 році компанія викуповує у Domecq права на їх історичні, культові бренди хересу: La Ina, Botaina, R?o Viejo і Vi?a 25. Договір включає купівлю «солер» цих вин (4 000 діжок хересу), які зберігалися і утримувалися відповідно до традиційних методів витримки хересу. Незважаючи, на такий значний розвиток, компанія як і раніше дотримується тієї ж філософії: високі стандарти якості та пропозиція широкого асортименту хересів. Такі критерії дозволили компанії удосконалюватися в минулому і є основним принципом розвитку у майбутньому.
Елена 05.2019 |
Прекрасное послевкусие. Улучшает настроение :) |
Павло 10.2018 |
Улюблений херес. |
Михаил 12.2017 |
Отличное крепленное вино, больше тут добавить нечего ) |
Аня 01.2017 |
Брала несколько раз - охлаждаешь и подаешь на десерт. Очень ореховый во вкусе и аромате, чудесно подходит к выпечке. |
Мнухин Павел Вячеславович 02.2016 |
В этом случае следует использовать специальнцую посуду, испанцы называют её- копита, но у нас оказались, дижестивные бокалы, которые подошли. Этот бокал очень маленький и напоминает рюмку на высокой ножке. Основная цель по сравнению с винными бокалами - убрать спиртуозность. Тут проходит оксидативная выдержка, значит: контакт с кислородом даёт концентрацию аромата и вкуса и цвета. Её тона очень отчетливо слышно. Её можно сравнить со старым, жарким чердаком, где доски- сухие, почти до трухи. Не стоит забывать о изюме, орехах, и просто изумительном аромате кофе. Вкус густой ликёрный, не приторный, со странным, свойственным только хересам послевкусие. Качественное сладкое вино. |
Дима 01.2016 |
Классный недорогой херес. |
Марина 01.2016 |
Вкусно! Для меня кофейное вино) Однозначно к голубыми сырами или к другим с горчинкой. Таким образом вырисовуется контрасность вкуса. Очень интересно) |
Сергей 01.2016 |
Понравился херес. Очень мягкий и приятный, сбалансированный, не приторный, с яркими тонами кураги и молодых грецких орехов. Брать - и не боться! |
Ирина 10.2015 |
лучший Херес, который пробовала! |
Юля 12.2014 |
мило, ликерно-сладко, не слишком приторно, очень изюмно. |
Алена Веретенникова 07.2014 |
Крем- это вид хереса, который бывает полу сладким и очень сладким, это как правило смесь фино, олороссо, амонтильядо с добавлением сладкого, ликерного Педро Хименеса или Москателя. |