Вино Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa Sherry 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино кріплене біле Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa Sherry 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 71240
0,75 л
Відгуки (6)
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
397 грн
397 грн
Поделиться:
Солодкістьсухе
Типкріплене
Колірбіле
КраїнаІспанія
РегіонАндалусія
ВиробникEmilio Lustau
Об'єм0,75 л
СортиПаломіно

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa Sherry

Технічні характеристики

Тип: кріплене

Колір: біле

Солодкість: сухе

Алкоголь: 15,00%

Цукор: 1 г/л

Сорт винограду: 100% паломіно фіно

Дегустаційні замітки

Колір: Світлий солом'яний.

Аромат: Пікантний букет з нотками лимону, оливок, яблук та океанського бризу.

Смак: Сухий херес з пікантними нотками в супроводі насичених ноток хересових дріжджів і горіхів. Відмінна тривалість і насичені тони доповнюють післясмак вина.

Спосіб подачі

Температура подачі: 6-8°C

З чим подавати: Ідеальний аперитив та супровід до суші, риби та морепродуктів.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Херес-Херес-Шеррі, Санлукар-де-Баррамеда

Класифікація: Denominacion de Origen (DO)

Властивості ґрунту: Альбаріса.

Врожай: Вручну.

Технологія виробництва: Витримано в системі солера-кріадера в Санлукар-де-Баррамеда

Витримка: Херес витримується у американських дубових діжках в вологому солоному кліматі Санлукар-де-Баррамеда, маленькому містечку, яке знаходиться в гирлі річки Гвадалквівір.



Про виробника Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa Sherry

Назва: Emilio Lustau

Адреса: Arcos, 53, 11402 Jerez de la Frontera, Spain

Вебсайт: www.lustau.es

Рік заснування: 1896

Про компанію: Компанію Emilio Lustau по праву називають одним з найвидатніших виноробних господарств Іспанії. Якість хересів Lustau відзначено високими нагородами та експертними оцінками фахівців як в Іспанії, так і в інших країнах світу. Але все розпочиналося досить скромно, з «альмасеніста». Компанія була заснована у 1989 році Доном Хосе Руїс Бордехо, який працював секретарем у суді. Він виготовляв, зберігав і витримував вина у своєму невеликому маєтку Se?ora de la Esperanza, після чого передавав їх великим експортним торговим компаніям на продаж. У 1940 році його зять Дон Еміліо Люстау Ортега переніс маєток у регіон Сантьяго, стару частину міста Херес. Тут, в будинках, які є частиною стародавнього мавританського міського муру, він поступово розширює свій бізнес, але все ще залишається «альмасеніста». У сімдесяті роки компанія продовжила розширюватися. Їхніми першими кроками були будівництво нових «погребів» у сімейному маєтку “Nuestra Se?ora de la Esperanza”. Потім на початку вісімдесятих під керівництвом Рафаеля Балао компанія Lustau стала однією із найбільш новаторських і передових компаній у хересному трикутнику. Рафаель Балао відчував, що хереси Lustau стануть в майбутньому синонімом якості. Його ідеї, які поєднують у собі багатолітні традиції та інновації, спрямовані на шлях визнання омпанії Emilio Lustau у всьому світі. Знаменита лінійка хересів Lustau Solera Reserva була створена із старих запасів діжок хересу, які були заповнені ще на початку існування виноробні. Ці діжки складаються з добірки вин з різних «альмасеніст». Вони включають особливі вина невеликих самостійних виноробень, для особливих клієнтів. Ці хереси представляють ряд найкращих вин регіону. У 1988 році Lustau робить наступний крок у впроваджені інновацій. Компанія представила новий дизайн пляшок, і з цього часу елегантна темна пляшка з похилими "плечима" стала ексклюзивною відзнакою компанії від інших виробників хересу. У 1990 році Emilio Lustau S.A. була придбана Luis Caballero Group of Companies. Вона виробляє прекрасні лікери та спиртні напої, зокрема знаменитий Ponche Caballero, бестселер серед іспанських лікерів. Luis Caballero забезпечила значну фінансову підтримку і можливість для подальшого розвитку і розширення компанії Еміліо Lustau. У червні 2000 року Lustau придбала комплекс з шести погребів, загальною площею 20 000 м2, який раніше належав компанії Domecq. Ці погреби були повністю реставровані у 2001-2002 роках. Сьогодні там зберігаються усі вина Emilio Lustau S.A. У 2008 році компанія викуповує у Domecq права на їх історичні, культові бренди хересу: La Ina, Botaina, R?o Viejo і Vi?a 25. Договір включає купівлю «солер» цих вин (4 000 діжок хересу), які зберігалися і утримувалися відповідно до традиційних методів витримки хересу. Незважаючи, на такий значний розвиток, компанія як і раніше дотримується тієї ж філософії: високі стандарти якості та пропозиція широкого асортименту хересів. Такі критерії дозволили компанії удосконалюватися в минулому і є основним принципом розвитку у майбутньому.

Відгуки (6) Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa Sherry

Мнухин Павел Вячеславович 02.2016

"Интересное и уникальное вино, которое можно попробовать у нас. Манзанилья - в переводе означает ромашка. аромат не сильно интенсивен, но красив. Очень нежный, ромашка, травы, слегка плесени. мочёных яблок вкус легкий, освежающий, в послевкусии остаётся длительная нота, то ли орехов, то ли табака, то ли поесени, вообщем что- то интригующее. Приятно интересно, не совсем понятно для кого и как его пьют Испанцы в 30 градусов жары."

Марина 01.2016

Изначально ощущаеться аромат яблока " гольден", позже открываеться больше плесвени и трав. Для новичков покажеться специфическим, оливки смягчают, сыр плесвенелый выделится больше на этом фоне и в то же время сделает вкус строже и грубее. Свежее, интерессное вино.

Надя 01.2016

Приятный сухой аромат с тонами зеленого яблока, трав, плесени. Вкус строгий, сухой, но тоже легкий.

Павел 12.2015

Отличный херес в сухом и легком стиле. Очень тонкий, деликатный, совершенно без кислотности и с выраженной минеральностью. Хорош как аперитив с легкими закусками типа тапас, оливками, тонкими сырами.

Юля 12.2014

Сам по себе не впечатлил. НО! с суши - отлично, как ни странно, а с козьим мягким сыром - вообще чудо (очень подчеркивает вкус сыра, раскрывает и усиливает).

Антоша 07.2014

Манзанила является подвидом Фино, всегда сухой, с лёгкой солоноватостью и морскими тонами. Потому что производиться в окрестностях города Санлукар де Баррамаеда, который находиться на побережье Атлантики. Мне очень нравиться, но не для всех. Сначала следует пробовать Фино !

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари