936 795 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Ломбардія |
Виробник | Bellavista |
Об'єм | 0,375 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 8,5 г/л
Сорт винограду: 80% шардоне, 18% піно блан, 2% піно нуар
Колір: Жовтий із зеленуватим відблиском.
Аромат: Стиглі фрукти та ваніль.
Смак: М'який та стійкий перляж із насиченим післясмаком.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Рекомендовано як аперитив або до грибних страв, ідеально з чорною ікрою.
Розміщення виноградників: Франчакорта
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: пісок та мул з гравієм
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Значна частина винограду, з якого виробляють дане вино, ферментується і витримується 7 місяців у дубових бочках об'ємом 228 літрів - що надає вину відповідну консистенцію та довершеність
Витримка: 7 місяців у невеликих дубових бочках
Назва: Bellavista
Адреса: VIA BELLAVISTA 5 , 25030 ERBUSCO, BRESCIA
Вебсайт: www.bellavistasrl.it
Рік заснування: 1984
Кількість вин, що виробляються: 9
Кількість пляшок, що виробляються: 1300000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 190 га
Про компанію: Постійний пошук ідеальної італійської гармонії - це невтомна праця компанії "Bellavista", яка знайшла унікальний спосіб тлумачення апеласьйону Франчакорта з метою розробки гармонійного ряду варіацій на єдину тему: висока якість. Для втілення своєї мрії "Bellavista" переписала історію регіону, обравши 190 га виноградників, найкращих за якістю та потенційною виразністю. Виноробня "Bellavista" відграла вирішальну роль у перетворенні території в один з найбільш відомих італійських регіонів з класифікацією DOCG. Процес перетворення розпочався понад три десятки років тому, коли власник Вітторіо Моретті почав займатись виробництвом вина як хобі. У 1984 році він випустив перше ігристе вино, а сьогодні керує величезним господарством, що складається зі 107 різних, органічно сформованих ділянок виноградників. Як і в Шампані, тут виноград з різних ділянок змішується для створення фірмового стилю, який залишається відносно постійним протягом довгого періоду часу.
Виктор 10.2014 |
Вы правы.Это действительно витринное вино . Вам правильно показалось. По этой же причине, я пью испанскую "Каву". а не итальянское витринное вино. Технологии абсолютно разные. Испанская "Кава" производится по технологии подобно французскому шампанскому. А цена гораздо приятнее. А итальянское по другому. |
Юля 12.2013 |
Это самое популярное "витринное" вино в Италии, как мне показалось. Очень часто видела в магазинах, барах, ресторанах. |