747 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсолодке |
Тип | ігристе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Емілія-Романія |
Виробник | Cavicchioli |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Ламбруско |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: червоне
Солодкість: напівсолодке
Алкоголь: 9,50%
Цукор: 29 г/л
Сорт винограду: ламбруско граспаросса, ламбруско саламіно, ламбруско сорбара
Колір: Темно-фіолетовий.
Аромат: Насичений аромат з нотами диких ягід і прянощів.
Смак: Повнотілий, м'який та елегантний.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Вдало поєднується з місцевою кухнею Емілії-Романії.
Розміщення виноградників: центральна частина провінції Модена
Класифікація: Denominazione di Origine Protetta (DOP)
Властивості ґрунту: пухкий родючий ґрунт
Врожай: Виноград збирають у другій половині вересня.
Технологія виробництва: Виноград вініфікують зі шкірками та піддають кріомацерації, яка триває 2-3 дні при низькій температурі (1-3°C). Алкогольна ферментація відбувається протягом 10-15 днів зі шкірками та чистою культурою дріжджів при температурі 15-18°C. Далі вино повторно ферментується за методом Шарма при контрольованій температурі 15-18°C протягом 3 тижнів.
Назва: Cavicchioli
Адреса: Via Canaletto 52 41030 San Prospero (Modena) Italia
Вебсайт: www.cavicchioli.it
Рік заснування: 1928
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Історія виноробства маєтку Cavicchioli почалася ще в двадцятому столітті, коли Умберто Кавікйолі, який вже вирощував і продавав свій виноград, вирішив почати виробництво вина. Він перетворив свою майстерню в підвалі і почав обробку винограду Ламбруско Сорбара для виробництва найпрестижніших вин. Це чудове вино до цих пір виробляється і продається під вельми символічною назвою «Tradizione». З таких простих початків досвід роботи в сім'ї і пристрасть передавалися від батька до сина з покоління в покоління. Сьогодні виноробство маєтку Cavicchioli має юридичне підгрунтя, і компанія виступає одним з ключових гравців у місцевій економіці Моденесе. Хоча сучасні методи виробництва вже мало нагадують ті, які використовувались у минулому, зокрема пресування і розлив у пляшки, що виконувались вручну, характер Ламбруско залишився незмінним та автентичним.
Наталья Бусаева 02.2016 |
Довольно таки обычное красное шампанское. Вкусное, но ничего необыкновенного. Не лучше Артемовского или Новосветского, а стоит дороже. Думаю мы все платим просто за слово Италия на бутылке)). |
Ирина 10.2015 |
никогда не пожалеете, что попробовали это вино!!! |
Валентина Ивановна Литвиненко 07.2014 |
Вкус насыщенный, но лёгкий, хороший баланс. Приятная, но лёгкая игра пузырьков. Достаточно гастрономический образец. очень хорошо подходит к пицце и козьим сырам |
747 грн