Вино Dal Bello Celeber Asolo Prosecco Superiore Extra Brut 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе біле Dal Bello Celeber Asolo Prosecco Superiore Extra Brut 0,75 л брют

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 99444
0,75 л
Відгуки (5)
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
667 грн
667 грн
Поделиться:
Солодкістьбрют
Типігристе
Колірбіле
КраїнаІталія
РегіонВенето
ВиробникDal Bello
Об'єм0,75 л
СортиГлера

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Dal Bello Celeber Asolo Prosecco Superiore Extra Brut

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: біле

Солодкість: брют

Алкоголь: 11,50%

Цукор: 5 г/л

Сорт винограду: 100% глера

Рік: 2017

Дегустаційні замітки

Колір: Солом'яний з золотистими відблисками

Аромат: Виразний аромат яблучного цвіту, бузини і гліцинії

Смак: Строгий, сухий, але глибокий смак з нотами зеленого яблука і цитрусовими тонами

Спосіб подачі

Температура подачі: 6-8°C

З чим подавати: Як аперитив, а також з білою рибою, запеченої на грилі

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Азоло, виноградник Asolo 14 Settembre 2009. 250 м над рівнем моря

Класифікація: Asolo Prosecco D.O.C.G. Superiore

Властивості ґрунту: Глина та вапняк.

Врожай: Останні 10 днів вересня

Технологія виробництва: Після холодної мацерації (20 годин) додаються дріжджі і починається ферментація, яка триває близько 15 днів при 17°С. Потім вино відстоюється в ємності з нержавіючої сталі до процесу шампанізації. Друга ферментація (шампанізація) проходила в автоклаві при температурі 16°С протягом 90 днів.

Витримка: 30 днів у пляшці



Про виробника Dal Bello Celeber Asolo Prosecco Superiore Extra Brut

Назва: Dal Bello

Адреса: Via Belli 2, 31010 Fonte (TV) Italy

Вебсайт: www.dalbellovini.it

Рік заснування: 1950-х

Кількість вин, що виробляються: 17

Кількість пляшок, що виробляються: 670000

Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград

Площа: 30 га

Про компанію: Виноробня була заснована Віктором Белло в п'ятдесяті роки. Зараз нею управляють його сини Антоніо і Маріо.
Даль Белло розташована на пагорбах одного з найгарніших італійських сіл Азоло в провінції Тревізо на висоті 200м над рівнем моря. Виноградники Dal Bello знаходяться в зоні, що охороняється ЮНЕСКО, тому правила ведення господарства дуже суворі. Для висадки нового винограднику потрібно отримати дозволи 5 інстанцій і чекати 180 днів. А правила регламентують навіть колір дротиків, яким підв'язують лозу.
Виробничі приміщення знаходяться під виноградниками 6 метрів під землею. Вініфікація просекко вимагає суворого контролю за температурою, і брати обладнали виноробню спеціальними новими машинами, здатними швидко охолоджувати і підтримувати потрібний режим. Наприклад, при пресуванні винограду температура сусла опускається сухим льодом з 30 до 0ºС за 5 хвилин (!)
Всього на виноробні працює 15 осіб (плюс 2 брата), а в період урожаю і підв'язки лози - 50 чоловік.
Dal Bello зробила перший ігристий екстрабрют в Азоло, який отримав статус DOCG 14.09.2009 року (DOCG Asolo Prosecco Superiore Extra Brut).

Відгуки (5) Dal Bello Celeber Asolo Prosecco Superiore Extra Brut

Евгения Лапина 01.2016

Спасибо ))) попробую обязательно

WINETIME 01.2016

Евгения, это, если честно, неожиданный вопрос, но наш сомелье Павел утверждает, что надо брать Лансон: http://winetime.com.ua/ua/shampanske-lanson-black-label-brut-gift-box--bile-brjut_205261.htm

Евгения Лапина 01.2016

Спасибо! Я облюбовала очаровательный магазинчик "Вайнтайм" в Запорожье. Начала свое знакомство с вами с просекко Дал Белло экстра драй и кавы брют Валформоза. Вкус и аромат похожи, не смотря на разные методы производства. Свежесть и нежность - очаровывают. Увы, перляжи и там и там нестойкие. Далее беру курс на Ла Биокку и Фрешенет ))) От более простого к более сложномув перспективе к таким маркам, как Руинар, Дейтц, Лансон, Мам, Бель Эпок, Салон. )))) Подскажите в каком игристом вине из вашего ассортимента самый стойкий перляж? Спасибо! С теплом, Евгения.

WINETIME 01.2016

Евгения, готовы доставить :)

Евгения Лапина 01.2016

Ух-ты! Хочу-хочу-хочу попробовать!

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари