547 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Dal Bello |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Глера |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 5 г/л
Сорт винограду: 100% глера
Рік: 2017
Колір: Солом'яний з золотистими відблисками
Аромат: Виразний аромат яблучного цвіту, бузини і гліцинії
Смак: Строгий, сухий, але глибокий смак з нотами зеленого яблука і цитрусовими тонами
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Як аперитив, а також з білою рибою, запеченої на грилі
Розміщення виноградників: Азоло, виноградник Asolo 14 Settembre 2009. 250 м над рівнем моря
Класифікація: Asolo Prosecco D.O.C.G. Superiore
Властивості ґрунту: Глина та вапняк.
Врожай: Останні 10 днів вересня
Технологія виробництва: Після холодної мацерації (20 годин) додаються дріжджі і починається ферментація, яка триває близько 15 днів при 17°С. Потім вино відстоюється в ємності з нержавіючої сталі до процесу шампанізації. Друга ферментація (шампанізація) проходила в автоклаві при температурі 16°С протягом 90 днів.
Витримка: 30 днів у пляшці
Назва: Dal Bello
Адреса: Via Belli 2, 31010 Fonte (TV) Italy
Вебсайт: www.dalbellovini.it
Рік заснування: 1950-х
Кількість вин, що виробляються: 17
Кількість пляшок, що виробляються: 670000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 30 га
Про компанію: Виноробня була заснована Віктором Белло в п'ятдесяті роки. Зараз нею управляють його сини Антоніо і Маріо.
Даль Белло розташована на пагорбах одного з найгарніших італійських сіл Азоло в провінції Тревізо на висоті 200м над рівнем моря. Виноградники Dal Bello знаходяться в зоні, що охороняється ЮНЕСКО, тому правила ведення господарства дуже суворі. Для висадки нового винограднику потрібно отримати дозволи 5 інстанцій і чекати 180 днів. А правила регламентують навіть колір дротиків, яким підв'язують лозу.
Виробничі приміщення знаходяться під виноградниками 6 метрів під землею. Вініфікація просекко вимагає суворого контролю за температурою, і брати обладнали виноробню спеціальними новими машинами, здатними швидко охолоджувати і підтримувати потрібний режим. Наприклад, при пресуванні винограду температура сусла опускається сухим льодом з 30 до 0ºС за 5 хвилин (!)
Всього на виноробні працює 15 осіб (плюс 2 брата), а в період урожаю і підв'язки лози - 50 чоловік.
Dal Bello зробила перший ігристий екстрабрют в Азоло, який отримав статус DOCG 14.09.2009 року (DOCG Asolo Prosecco Superiore Extra Brut).
Евгения Лапина 01.2016 |
Спасибо ))) попробую обязательно |
WINETIME 01.2016 |
Евгения, это, если честно, неожиданный вопрос, но наш сомелье Павел утверждает, что надо брать Лансон: http://winetime.com.ua/ua/shampanske-lanson-black-label-brut-gift-box--bile-brjut_205261.htm |
Евгения Лапина 01.2016 |
Спасибо! Я облюбовала очаровательный магазинчик "Вайнтайм" в Запорожье. Начала свое знакомство с вами с просекко Дал Белло экстра драй и кавы брют Валформоза. Вкус и аромат похожи, не смотря на разные методы производства. Свежесть и нежность - очаровывают. Увы, перляжи и там и там нестойкие. Далее беру курс на Ла Биокку и Фрешенет ))) От более простого к более сложномув перспективе к таким маркам, как Руинар, Дейтц, Лансон, Мам, Бель Эпок, Салон. )))) Подскажите в каком игристом вине из вашего ассортимента самый стойкий перляж? Спасибо! С теплом, Евгения. |
WINETIME 01.2016 |
Евгения, готовы доставить :) |
Евгения Лапина 01.2016 |
Ух-ты! Хочу-хочу-хочу попробовать! |