97 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсолодке |
Тип | ігристе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Dal Bello |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Марцеміно |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: червоне
Солодкість: напівсолодке
Алкоголь: 10,00%
Цукор: 65 г/л
Сорт винограду: 100% марцеміно
Рік: 2016
Колір: Насичений рубіновий колір з легким білосніжним муссовим обідком
Аромат: Легкий солодкий аромат диких лісових чорних ягід
Смак: Гармонійний смак з нотами малини і червоної смородини, солодкий, але збалансований.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Ідеально поєднується з десертами, фруктовими пирогами та випічкою в цілому. Місцеві жителі подають його до вишневого пирога з соусом з лісових ягід.
Розміщення виноградників: Asolani
Класифікація: Spumante VSQ
Властивості ґрунту: Глиниста і вапнякова
Врожай: Перший тиждень жовтня
Технологія виробництва: Процес вініфікації починається з пресування винограду і м'якої мацерації; потім вино відстоюється в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 0°С до другого бродіння (шампанізації), яке проходить в автоклаві при 16°С протягом 90 днів.
Витримка: 30 днів у пляшці
Назва: Dal Bello
Адреса: Via Belli 2, 31010 Fonte (TV) Italy
Вебсайт: www.dalbellovini.it
Рік заснування: 1950-х
Кількість вин, що виробляються: 17
Кількість пляшок, що виробляються: 670000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 30 га
Про компанію: Виноробня була заснована Віктором Белло в п'ятдесяті роки. Зараз нею управляють його сини Антоніо і Маріо.
Даль Белло розташована на пагорбах одного з найгарніших італійських сіл Азоло в провінції Тревізо на висоті 200м над рівнем моря. Виноградники Dal Bello знаходяться в зоні, що охороняється ЮНЕСКО, тому правила ведення господарства дуже суворі. Для висадки нового винограднику потрібно отримати дозволи 5 інстанцій і чекати 180 днів. А правила регламентують навіть колір дротиків, яким підв'язують лозу.
Виробничі приміщення знаходяться під виноградниками 6 метрів під землею. Вініфікація просекко вимагає суворого контролю за температурою, і брати обладнали виноробню спеціальними новими машинами, здатними швидко охолоджувати і підтримувати потрібний режим. Наприклад, при пресуванні винограду температура сусла опускається сухим льодом з 30 до 0ºС за 5 хвилин (!)
Всього на виноробні працює 15 осіб (плюс 2 брата), а в період урожаю і підв'язки лози - 50 чоловік.
Dal Bello зробила перший ігристий екстрабрют в Азоло, який отримав статус DOCG 14.09.2009 року (DOCG Asolo Prosecco Superiore Extra Brut).
Надя 12.2015 |
Марцемино меня приятно удивило: я ожидала от красного сладкого игристого приторности, попсовости и... треша. Но нет. Главная нота вкуса и аромата - кофе, затем ягоды. Кофе очень отчетливый и приятный. Вкус сбалансированный: свежий, приятный. Это вино можно брать мамам и бабушкам, но если за столом будет еще кто-то --- стыдно не будет :) |
Мнухин Павел Вячеславович 12.2015 |
приторной сладости нет, это говорит о балансе напитка. Аромат черных и красных ягод, но в крему или соусе, Вкус кофейный, да именно кофейный, уверен, что тирамису просто необходим этому вину. Думаю поклонники фраголино уже должны быть тут. |
Ирина 11.2015 |
очень хорошее вино |
Таня 11.2015 |
Досить свіже вино, я боялась, що буде приторне. Точно сподобається любителям фраголіно (по своїй мамі суджу), але це вино хоча б без домішок і ароматизаторів, + не штучно газоване, тому однозначно краще. |