Вино Ferrari Maximum Brut (в коробці) 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе біле Ferrari Maximum Brut (в коробці) 0,75 л брют

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 91476
0,75 л
Відгуки (1)
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьбрют
Типігристе
Колірбіле
КраїнаІталія
РегіонТрентіно-Альто Адідже
ВиробникFerrari
Об'єм0,75 л
СортиШардоне

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Ferrari Maximum Brut (в коробці)

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: біле

Солодкість: брют

Алкоголь: 12,50%

Цукор: 5 г/л

Сорт винограду: 100% шардоне

Дегустаційні замітки

Колір: Глибокий солом'яний.

Аромат: Із нотами зеленого яблука, персика, айви й цитрусової кірки.

Смак: Збалансований з нотами тостів, зелених фруктів і лайму.

Спосіб подачі

Температура подачі: 5-6°C

З чим подавати: Із сиром моцарелла ді буффало, оливками і як аперитив.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Комуни провінції Тренто: Валь д'Адідже, Валь ді Чембра, Валле дей Лагі, 300-700 метрів над рівнем моря; місце розташування - південний схід і південний захід.

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOC)

Врожай: Ручний збір винограду в першій половині вересня.

Технологія виробництва: Класичний метод шампанізації, за яким друга ферментація відбувається у пляшці.

Витримка: 36 місяців на осаді.



Про виробника Ferrari Maximum Brut (в коробці)

Назва: Ferrari

Адреса: Via Ponte di Ravina 15, 38123 Trento, Italy

Вебсайт: www.ferraritrento.it

Рік заснування: 1902

Кількість вин, що виробляються: 13

Кількість пляшок, що виробляються: 5 млн. пляшок (всього 15% іде на експорт, а решта випивається в Італії). 1/4 ігристих вин, зроблених методом шампенуа в Італії - Феррарі.

Площа: 100 га

Про компанію: Джуліо Феррарі навчався виноробству в імперській школі в Сан Мікеле аль Адідже і в інституті Ботаніки в Гейсенхайм, потім працював в Шампані, проходив практику на виноградниках в Тунісі та навчався у відомій школі в Монпельє.
Після навчання Джуліо повернувся в свій рідний Тренто (північна Італія), який він називав «найпрекраснішим виноградником Європи» і в 1902 році зібрав свій перший урожай і зробив копію французького шампанського. І через лише 4 роки воно отримало Велику Золоту медаль на Всесвітній виставці в Мілані. А через 100 років ігристе Феррарі повторило свій успіх на тій же виставці. У 2015 році Wine Enthusiast назвав Ferrari виноробнею року в Європі.
Але успіх Феррарі не був би таким гучним, якби не його компаньйон Бруно Лунеллі - успішний виноторговець з магазином в самому центрі Тренто. Їх спільна робота почалася в 1952 році з досить скромних обсягів виробництва - всього 6000 пляшок вина.
Сьогодні виноробнею володіє третє покоління Лунеллі. Серед власних виноградників шардоне так само стоїть резиденція Феррарі, якій вже 500років. Всі виноградники знаходяться виключно на схилах (100га власних виноградників і 550 контрактів з маленькими виробниками, які вирощують виноград за стандартами і рекомендаціями енологів Феррарі).
В 1993 Тренто отримало статус D.O.C. - і це перший D.O.C. для ігристих вин за методом Шампануа в Італії. Власник відомого паризького кабаре «Лідо» Крістіан Клеріко відбирав шампанське до святкування 2000 року і у нього виникла ідея - чи зможе Феррарі змагатися з Дом Періньон. Француз виставив на порівняльну дегустацію пляшки врожаїв 1978, 1982, 1983, 1985, 1988, 1990 і 1992 років. З 7 пляшок - 3 міллезимів Ferrari були краще, 3 міллезимів Дом Періньон обійшли конкурента, і 1 міллезім був однаково гарний. Так, Ferrari потрапив в винну карту «Лідо».

Відгуки (1) Ferrari Maximum Brut (в коробці)

Надя 11.2017

Легше і попсовіше, ніж звичайний брют ферарі: смажених нот значно менше, кислотності хотілось би більше (коли ти береш брют).

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари