399 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія |
Виробник | Freixenet |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 8,1 г/л
Сорт винограду: 40% перельяда, 35% макабео, 25% чарельйо
Колір: Солом'яний з золотистими відтінками.
Аромат: Принадний, з нотками персика, дині та ананасу.
Смак: Легкий, елегантний, освіжаючий з післясмаком цитрусових фруктів.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Найкраще смакує як аперитив та до свіжих фруктів і фруктових салатів.
Розміщення виноградників: Пенедес
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: вапнякові грунти
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Перша ферментація відбувається у чанах із нержавіючої сталі при температурі 14-16°C. Кожен сорт винограду ферментується окремо. Ця ферментація триває протягом 10-12 днів. Після того вино очищують, купажують та розливають у пляшки, в яких відбувається друга ферментація.
Витримка: Вино витримується від 18 до 24 місяців
Цікаво: З цією кавою Олена Кондакова святкувала Новий рік на станції МИР. Можна подивитись відео на Ютубі. На другому місці за кількістю експорту кави - Африка. Виробник говорить, що там її особливо люблять за назву :) Американцям складно вимовляти слово Фрешенет, тому вони кажуть просто - чорна пляшка.
Назва: Freixenet
Адреса: Joan Sala 2, SANT Sadurni D'anoia, Apartado n.1
Вебсайт: www.freixenet.com
Рік заснування: 1861
Кількість пляшок, що виробляються: 200 млн в рік
Про компанію: Історія компанії Freixenet, світового лідера з виробництва ігристих вин традиційним методом шампанізації (по-іспанськи Cava – Кава), починається з об'єднання двох виноробних домів – Casa Sala і La Freixeneda в результаті шлюбу Долорес Сала Бібі і Педро Феррера Босч. Назва маєтку La Freixeneda, розташованого в містечку Sant Quinti de Mediona і згадуваного в документах XII століття, походить від каталонського freixa – ясен (ясеневі гаї типові для цих місць), і дало ім'я відомої тепер на весь світ компанії Freixenet. У 1920-х в міру становлення ринку іспанської "кави" ігристі вина компанії Freixenet отримують широке визнання, як в Іспанії, так і за кордоном. Напрацьований капітал направляється на будівництво нових погребів у Сан-Садурні д'Анойя, щоб забезпечити подальше зростання якості продукції та її обсягів. Долорес домагається процвітання молодої компанії. У 1978 син Долорес, Хосе Феррер, очолює компанію і приводить її до нових висот. А зараз транснаціональну компанію очолює син все ще приймаючого участь у справах фірми Хосе Феррера – Педро Феррер, який представляє четверте покоління родини Феррер. Під його керівництвом компанія продовжує розвиватися, безперервно покращуючи якість продукції і розширюючи свій бізнес. За 100 років своєї історії Freixenet увійшла в групу лідерів світового винного ринку. І хоча кава залишається основою виробництва,компанія так само виробляє і високоякісні тихі вина у виноробних регіонах Іспанії та інших країн світу. Сьогодні виробництво кави (DOCava) зосереджено на виноробнях Freixenet, Castellblanch, Segura Viudas, Conde de Caralt і Canals & Nubiola, всі – шановні старовинні бренди, прославлені своєю якістю.
Юля 01.2019 |
Яркие фруктовые ноты, так же присутствует приятный сливочный аромат. |
Татьяна 12.2018 |
Вкусная кава, все в ней ровно и хорошо |
Елена 10.2017 |
Игристая Кава-выше всяких похвал. Сервис на высоком уровне. Спасибо персоналу. |
Ольга 01.2017 |
Хорошая кава. Можно было бы обвинить ее в попсовости, но она так ложится на душу, что рука не поднимается такое написать :) |
Зенон 06.2016 |
Вино супер ,отличный магазин , рекомендую |
WINETIME 06.2016 |
Щодо кави - не згодні: це нормальна практика транслітерувати іноземні слова. Ми ж пишемо «футбол», «джакузі» та «кеди» укр літерами і з малої? Коли ми пишемо Кава (регіон), то він обов'язково пишеться з великої (як і Львів чи Харків). А коли ігристе вино = кава, то цілком допустимо писати з малої, як і «шампанське». За 200млн «в год» - перепрошуємо: справді недогледіли. Дурна помилка. Соромно. P.S. Поки не будемо видаляти: можливо, ще хтось помітить наше недопрацювання, а тут вже є відповідь :) |
Андрій 06.2016 |
Орігінальну назву CAVA переклали дослівно КАВА(КАВИ, КАВОЮ), незважаючи, що це є власна назва (назва бренду) і пишеться з великої літери. Найоптимальніший варіант це просто не перекладати, а писати мовою оригіналу. http://goo.gl/RJjmlS p.s. Кількість пляшок, що виробляються: 200 млн в "год" / правильно в "рік". NB - видаліть нашу дискусію з коментарій до цього чудового напою =) |
WINETIME 06.2016 |
Андрій, це не переклад, а запис зі слів представника, який нещодавно приїжджав з дегустаціями в Україну. Яка саме інформація Вас бентежить? (ми надішлемо запит виробнику) |
Андрій 06.2016 |
Друзі, перечитуйте хоть інколи опис який Ви перекладаєте: Це 9 по величині виноробна компанія в світі. Лідер по виробництву кави!!! (біля 200млн пляшок на рік!) Найбільший експортер кави!!! (56% від усього експорту кави!!!). |
Зенон 06.2016 |
Вино супер ,отличный магазин , рекомендую |
Евгения Лапина 06.2016 |
Я пробовала несколько сортов кав (Хойа дэ Кадэнас, Жомэ Сэра, Вэлформоза), пытаясь ее полюбить, как просекко или шампанское или крэман. И вот, когда я уже отчаялась.просто выпила бокал Фрэшенет ичудо свершилось! Ничем не уступает классическому шампанскому! Отличная кава! Понравилась очень!!!! Рекомендую! |
Мнухин Павел Вячеславович 04.2016 |
Приятное игристое вино, без особых всплесков. Ровное надежное, на каждый день |
Павел 02.2015 |
"Более глубокое и насыщенное, чем младший брат Рохер д Аноя, Благодаря выдержке до 24 мес, проявляется кремовый нежный аромат, с замашкой на великую шампань! " |
Ира 02.2015 |
Не в восторге. для меня - слишком колючее. И простое. Из плюсов - нежный кремово-анансовый аромат |
Виктор 12.2014 |
Очень хорошая "Cava". Это игристое вино натурального брожения. Виноград в Испании всегда имеет больше сахара потому , что солнца в Испании больше да и почва лучше для винограда. По этой причине аромата и алкоголя больше чем у французов. Алкоголь в вине всегда связан со сладостью винограда. Те, кто особо не понимает в игристых винах начинают их сравнивать. Это тоже самое , что сравнивать два разных сорта винограда. Моя оценка отлично. |
Аня 12.2014 |
Классическая кава - с нежными мелкими пузырьками, свежим, но немного пикантным вкусом и послевкусием. Аромат насыщенный, сладковатый, фруктовый, с хлебной коркой. В целом - понравилось. Но, чесно говоря, за эти деньги лучше бы взяла креман. Но это ИМХО. |