597 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсолодке |
Тип | ігристе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Емілія-Романія |
Виробник | Cavicchioli |
Об'єм | 1,5 л |
Сорти | Ламбруско |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: червоне
Солодкість: напівсолодке
Алкоголь: 8,00%
Цукор: 46 г/л
Сорт винограду: ламбруско
Колір: Рожева пінка поступово стає пурпурною, а перлинові ланцюжки бульбашок постійно то зникають, то появляються. Колір - легкий рубіново-червоний з фіолетовими відблисками.
Аромат: Фруктовий, освіжаючий букет з квітковими відтінками.
Смак: Чарівний смак.
Температура подачі: 8-10°C
З чим подавати: Відмінно смакує з легкими стравами та десертами.
Розміщення виноградників: Реджо-Емілія
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: Пухкі ґрунти.
Врожай: Виноград збирають у період між вереснем і жовтнем.
Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів і вініфікують за традиційним методом для червоних вин при контрольованій температурі. Наступний етап ферментації відбувається в автоклавах на базовому вині, свіжому суслі і відібраній чистій культурі дріжджів.
Назва: Cavicchioli
Адреса: Via Canaletto 52 41030 San Prospero (Modena) Italia
Вебсайт: www.cavicchioli.it
Рік заснування: 1928
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Історія виноробства маєтку Cavicchioli почалася ще в двадцятому столітті, коли Умберто Кавікйолі, який вже вирощував і продавав свій виноград, вирішив почати виробництво вина. Він перетворив свою майстерню в підвалі і почав обробку винограду Ламбруско Сорбара для виробництва найпрестижніших вин. Це чудове вино до цих пір виробляється і продається під вельми символічною назвою «Tradizione». З таких простих початків досвід роботи в сім'ї і пристрасть передавалися від батька до сина з покоління в покоління. Сьогодні виноробство маєтку Cavicchioli має юридичне підгрунтя, і компанія виступає одним з ключових гравців у місцевій економіці Моденесе. Хоча сучасні методи виробництва вже мало нагадують ті, які використовувались у минулому, зокрема пресування і розлив у пляшки, що виконувались вручну, характер Ламбруско залишився незмінним та автентичним.
Юра 01.2017 |
Привет. Какая цена? |
Сергей Мельников 08.2015 |
7 евро за эту бутылку - приемлемая цена для ленивого украинца . |
Ярослава 05.2015 |
попрошу возобновить вино |