Вино Cavicchioli Mille Novecento Ventotto Lambrusco di Modena 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе червоне Cavicchioli Mille Novecento Ventotto Lambrusco di Modena 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 67935
0,75 л
Відгуки (1)
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типігристе
Колірчервоне
КраїнаІталія
РегіонЕмілія-Романія
ВиробникCavicchioli
Об'єм0,75 л
СортиЛамбруско

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Cavicchioli Mille Novecento Ventotto Lambrusco di Modena

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 10,50%

Цукор: 22 г/л

Сорт винограду: ламбруско граспаросса, ламбруско саламіно, ламбруско сорбара

Дегустаційні замітки

Колір: Темно-фіолетовий.

Аромат: Насичений аромат з нотами квітів, фруктів та ягід (ожина, малина, полуниця).

Смак: Збалансований, м'який та елегантний.

Спосіб подачі

Температура подачі: 11-12°C

З чим подавати: Вдало поєднується з місцевою кухнею Емілії-Романії, а також зі свіжими фруктами й легкими сирами.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Центральна частина провінції Модена.

Класифікація: Denominazione di Origine Protetta (DOP)

Властивості ґрунту: Пухкий родючий ґрунт.

Врожай: Виноград збирають у другій половині вересня.

Технологія виробництва: Виноград вініфікують зі шкірками та піддають кріомацерації, яка триває 2-3 дні при низькій температурі (1-3°C). Алкогольна ферментація відбувається протягом 10-15 днів зі шкірками та чистою культурою дріжджів при температурі 15-18°C. Далі вино повторно ферментується за методом Шарма при контрольованій температурі 15-18°C протягом 3 тижнів.



Про виробника Cavicchioli Mille Novecento Ventotto Lambrusco di Modena

Назва: Cavicchioli

Адреса: Via Canaletto 52 41030 San Prospero (Modena) Italia

Вебсайт: www.cavicchioli.it

Рік заснування: 1928

Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград

Про компанію: Історія виноробства маєтку Cavicchioli почалася ще в двадцятому столітті, коли Умберто Кавікйолі, який вже вирощував і продавав свій виноград, вирішив почати виробництво вина. Він перетворив свою майстерню в підвалі і почав обробку винограду Ламбруско Сорбара для виробництва найпрестижніших вин. Це чудове вино до цих пір виробляється і продається під вельми символічною назвою «Tradizione». З таких простих початків досвід роботи в сім'ї і пристрасть передавалися від батька до сина з покоління в покоління. Сьогодні виноробство маєтку Cavicchioli має юридичне підгрунтя, і компанія виступає одним з ключових гравців у місцевій економіці Моденесе. Хоча сучасні методи виробництва вже мало нагадують ті, які використовувались у минулому, зокрема пресування і розлив у пляшки, що виконувались вручну, характер Ламбруско залишився незмінним та автентичним.

Відгуки (1) Cavicchioli Mille Novecento Ventotto Lambrusco di Modena

Надя 08.2016

Больше не куплю - вот и весь отзыв.

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари