Вино Masottina Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Prosecco Superiore Extra Dry 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе біле Masottina Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Prosecco Superiore Extra Dry 0,75 л брют

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 104842
0,75 л
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьбрют
Типігристе
Колірбіле
КраїнаІталія
РегіонВенето
ВиробникMasottina
Об'єм0,75 л
СортиГлера

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Masottina Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Prosecco Superiore Extra Dry

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: біле

Солодкість: брют

Алкоголь: 11,50%

Цукор: 14 г/л

Сорт винограду: 100% глера

Рік: 2015

Дегустаційні замітки

Колір: Світло-солом'яний зі стійким перляжем.

Аромат: Із нотами цитрусових (апельсина, лимона), груші, польових квітів і хліба.

Смак: Збалансований, м'який і гармонійний. З дуже дрібними бульбашками.

Спосіб подачі

Температура подачі: 6-8°С

З чим подавати: Із рибою, свіжими салатами і як аперитив.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Конельяно-Ольяно

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita

Властивості ґрунту: Пагорбиста місцевість мореного походження з алювіальними льодовиковими покладами, ґрунти середньої пухкості з вкрапленнями вапняку.

Врожай: Кінець серпня - початок вересня.

Технологія виробництва: База для Prosecco виготовляється за білим методом: перша ферментація відбувається у ємностях з нержавіючої сталі при контрольованій температурі з додаванням дріжджів. Друга ферментація при низьких температурах в автоклавах. Витримується у пляшці близько місяця.



Про виробника Masottina Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Prosecco Superiore Extra Dry

Назва: Masottina

Адреса: Via Custoza, 2, Conegliano (TV) Italia

Вебсайт: www.masottina.it

Рік заснування: 1946

Площа: 130 га

Про компанію: Італійська виноробня Masottina височіє на вершині одного з пагорбів, які оточують стародавнє місто Конельяно, відомого як «Перлина Венето». Заснована у 1946 році, виноробня уособлює в собі пристрасть до вина і любов до землі й історії сім’ї Даль Бьянко. Їхні вина і виноробня відображають як глибокі традиції регіону, так і їхню орієнтацію на найкращі методи агрономії. Наочно і по-філософськи, Masottina дає глибоке представлення, тому як можна успішно поєднати повагу до історії та передові погляди в майбутнє, створюючи великі вина. Власники виноробні Адріано і Франка Даль Бьянко разом зі своїми синами Федеріко і Філіппо утворюють єдину команду, яку об’єднують не тільки сімейні узи, а й прагнення втілити в життя так звану програму Просекко від Masottina. Виноробня, яка розпочала свій шлях як негоціант, різко змінила свій напрямок, щоб стати одним з найбільших і найреспектабельніших виробників Просекко в цьому районі. В регіоні річки П’яве, у Ґорґо-аль-Монтікано, на північ від Тревізо, тут сім’я заснувала нові, сучасні підземні виробничі потужності, де використовують передові технології вініфікації. Ввесь цей час сім’я застосувала світовий досвід для забезпечення низького впливу навколишнього середовища на виноробню. Структура нової виноробні повністю відповідає ландшафту, а енергія для неї береться з постійно відновлюваних ресурсів. Виноробня була спроектована знаменитим венеціанським архітектором, Тоні Фолліна. «Ми задумали її як підземний проект, для того щоб якнайменше впливати на навколишнє середовище» - зазначив Федеріко Даль Бьянка. Виноробня і її діяльність не тільки покращують навколишнє середовище, тут також виробляють вина незрівнянної якості. Всього в 30 милях на північ знаходиться Венеція, буйні зелені пагорби ведуть до виноробні, покритої рядами виноградних лоз, які немовби пестять круті схили Конельяно. Мальовничий маршрут, відомий як La Strada di Prosecco, часто називають дорогою Просекко. Це батьківщина жовтувато-зеленого винограду Глера, який виростаючи тут перетворюється на солом’яно-золотисте ігристе Просекко; італійська відповідь французькому шампанському. Цей регіон славиться не тільки вином, а й мистецтвом. Саме тут жив знаменитий художник Тіціан. Милуючись чудовими просторами, можна зачерпнути з його джерела натхнення.

Відгуки (0) Masottina Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Prosecco Superiore Extra Dry

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари