2147 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія |
Виробник | Recaredo |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 12%
Цукор: 0,3 г/л
Сорт винограду: 51% шарел-ло, 49% макабео
Рік: 2007
Колір: Солом'яно-жовтий зі золотистими відблисками.
Аромат: Вино демонструє напрочуд виразний і яскравий букет, який клубочиться у бокалі і розкривається дражливими тонами білого трюфелю з ледь-вловимим дотиком розмарину.
Смак: Смак сповнений енергії, гармонії і повноти з ароматами зацукрованих фруктів, який зникаючи випускає нотки спілих цитрусових. Вершина простоти і елегантності - прекрасно збалансований смак з ніжними нотками білого персику і айви, що перекреслюється різкою кислотністю, яка впевнено веде до фінішу з медовими відтінками.
Температура подачі: 10°C
З чим подавати: Ідеально поєднується зі сиром Гауда, вусоногими раками, тортами, різотто і свининою.
Розміщення виноградників: Виноград для вина Recaredo Brut de Brut Gran Reserva зібраний виключно на виноградниках Recaredo, що знаходяться на території їхніх маєтків в Кан Помей (Сант Садурні), Ла Педра Бланка (Субіратс) и Россель де ла Серра (Торрелавіт) - всі на території регіону Ал-Пенедес.
Класифікація: Denominaci?n de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Вапняковий ґрунт.
Врожай: Збір здійснюється вручну і всі лози вирощуються без застосування гербіцидів або інсектицидів, з повагою до місцевого біорізноманіття та навколишнього середовища.
Технологія виробництва: Найстаріші лози Макабео і Шарел ло дають можливість вапняковим ґрунтам, які плекають їх з самого народження, виразити себе на повну. Все сусло з винограду Шарел-ло ферментувалось в дубових діжках. Весь процес виробництва здійснюється в льохах виноробні. Друга ферментація і витримка в пляшках здійснюється з використанням корків з природних матеріалів. Ремюаж здійснюється вручну в стійках і дегоржаж вручну без заморожування горлечка пляшки.
Витримка: Мінімальна витримка у пляшках - 88 місяців.
Назва: Recaredo
Адреса: С/Tamarit 10(Apartado 15) 08770 Sant Sadurni d'Anoia, Spain
Вебсайт: www.recaredo.es
Рік заснування: 1924
Кількість вин, що виробляються: 7
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 50 га
Про компанію: У 1878 році народився Рекаредо Мата Фігерас, у місті Сан-Садурні д’Анойя (San-Sadurni d'Anoia). У 1924 році його син, Хосе Мата Капелладес почав працювати в області кави і світ побачили перші кілька пляшок. Саме він був засновником Cavas Recaredo. "Can Recaredo" - це ім'я, під яким фірма завжди була відома. Хосе Мата Капелладес побудував підвали в своєму будинку, в історичному центрі Сан-Садурні д’Анойя. Деяким частинам підвалів більше 80 років, і вони зберегли свою первісну форму завдяки наполегливій праці команди. Хосе Мата Капелладес викував певну особистість у бренді Recaredo, засновану на ноу-хау, професіоналізмі і працьовитості. Він був піонером у виробництві абсолютно сухої кави (Cavas Brut Nature), а також у роботі з дубовими бочками. На даний час вже третє покоління керує виробництвом Cava Recaredo.
Ура! Ваш відгук буде першим: