936 795 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія |
Виробник | Masia Vallformosa |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 0 г/л
Сорт винограду: макабео, шарел-ло, парельяда
Рік: 2010
Колір: Вино має золотистий колір.
Аромат: Фруктовий, з нотками ананаса та зеленого яблука.
Смак: Збалансований та гармонійний.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Аперитив, легкі закуски, рибні страви.
Розміщення виноградників: Кава
Властивості ґрунту: Вапняна
Врожай: Макабео- перший тиждень вересня, Шарел-ло - 2-й і 3-й тиджень вересня, Парельяда- початок жовтня
Технологія виробництва: традиційний метод шампанізації, 1-ша ферментація триває в чанах з нержавіючої сталі при температурі 16-18 С, 2-га ферментація триває 2- 2,5 місяці
Витримка: 12 місяців в пляшці
Назва: Masia Vallformosa
Адреса: La Sala 45, 08735 Vilobi del Penedes, Spain
Вебсайт: www.vallformosa.es
Рік заснування: 1865
Кількість пляшок, що виробляються: 15000000
Частка винограду, що закуповується: 0 (100% власний виноград)
Площа: 9000 га
Про компанію: Vallformosa - 100% сімейна виноробня, заснована в 1865 році в Вілобі дель Пенедес. Зараз вона управляється 5-им поколінням сім'ї Доменеш. Це головна виноробня в сім'ї (4-та за величиною з 250 в Пенедесі), але Доменешам належать ще інші виноробні в регіонах Кава, Каталонія і Ріоха.
Близько 90% всієї продукції експортується в 55 країн світу (Європа, Америка, Азія).
Vallformosa вирощує 15 іспанських сортів винограду: це і молоді лози (їх урожай використовують для базових лінійок вина), і 50-річні (наприклад, лінійка Collection). Урожай з лоз 7-8 років не вініфікують, а продають іншим виноробням. Vallformosa використовує власний штам дріжджів, виведених в їх лабораторії. Раніше цей штам продавали й іншим виробникам, але зараз вирішено використовувати його тільки для власних потреб, щоб зберегти власний стиль і характер вин.
Головний енолог - Xavi Pons.
Снежана 11.2014 |
Мне не понравилось. Слишком газированное и какое-то кисловатое. |
Семен 11.2014 |
DuQue- дуке, в переводе с португальского- герцог, между прочим. |
Павел 11.2014 |
Игра пузырьков, лёгкая и не продолжительная, а хотелось от натурального метода шампанизации большего. аромат цветочный, лёгкий, грушки- яблочки. Вкус свежий лёгкий питкий, оно мне больше похоже на просекко лёгко и не затейливо. Своих денег стоит! |
Юля 11.2014 |
Согласна с Ириной. Фрешенет брют намного приятней и интересней: http://winetime.com.ua/ua/vino-igr--grupo-frexienet-roger-danoia--brut-2010-bile_202291.htm |
Ирина 11.2014 |
Аромат - дюшес и зеленое яблоко. А вот вкус мне не понравился: перляж слабый, "пузырьков" мало, но они очень жесткие (как-будто штучной газации, хоть это и не возможно по закону). Моя оценка - тройка переходящая в четверку. |
Виктор 10.2014 |
Как и все испанские кавы, очень хороши. Рекомендую только БРЮТ и температура +4- +6. под лангустины или раки. |