109 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Канада |
Регіон | Ніагарський півострів |
Виробник | Inniskillin |
Об'єм | 0,375 л |
Сорти | Відаль |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 9,00%
Цукор: 280 г/л
Сорт винограду: 100% відаль
Рік: 2008
Колір: Золотистий.
Аромат: Аромат цього унікального айсвайну має виразні ноти абрикосів, персиків та коричневого цукру.
Смак: Багата текстура та унікальна збалансованість цукру та кислот, а також витримка в дубових діжках роблять це вино насиченим і округлим. Незабутній смак з першої і до останньої миті!
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Багата структура цього вина найкраще проявляється з ароматним гастрономічним супроводом, зокрема блакитним сиром чи сиром на кремовій основі. Чудово підходить до французького цибулевого супу та карамелізованих соусів. Аромат та присмак коричневого цукру сприяють поєднанню даного вина з крем-брюле чи просто зі свіжими фруктами.
Розміщення виноградників: Поблизу ріки Ніагари
Класифікація: Vintners Quality Alliance (VQA)
Властивості ґрунту: Ґрунти цього апеласьйону розвинулись на основі свити Квінстаун і збагачені червоним сланцем з високим вмістом мулу і глини. Оскільки субрегіон знаходиться поблизу ріки, властивості грунту варіюються з точки зору дренажу залежно від наближення до води.
Врожай: Виноград для цього вина було зібрано у межах 8 грудня 2008 року та 17 січня 2009 року при температурі -10°C.
Технологія виробництва: Виноград збирають з лоз замороженим при температурі -10°C. Висока концентрація цукру і природна кислотність, які характеризують такий врожай, дають змогу створити багатий і збалансований айсвайн. В процесі пресування ягід отримують дуже малий об'єм соку - менше 10% від загального об'єму виноградного соку, який отримують при звичайному зборі винограду.
Витримка: Виноградне сусло ферментувалось та витримувалось у нових французьких дубових діжках протягом 4 місяців, а потім - у сталевих чанах аж до розливу у пляшки у серпні 2011 року.
Назва: Inniskillin
Адреса: 1499 Line 3, Niagara Parkway, Niagara-on-the-Lake, Ontario, Canada L0S 1J0
Вебсайт: www.inniskillin.com
Рік заснування: 1974
Кількість вин, що виробляються: 40
Площа: 442 га
Про компанію: Компанія Inniskillin була заснована Дональдом Зіральдо та Карлом Кайзером у 1974 році (зареєстрована 31 липня 1975 році). До цього Зіральдо розводив виноградні лози і продавав їх, а Кайзер заробляв на життя, виготовляючи домашнє вино. Засновники Inniskillin сповідували чіткий поділ праці. Кайзер займався виноробством, а Зіральдо – маркетингом та управлінням.
Перші традиційні європейські лози рислінгу, шардоне і гаме були висаджені у 1974 році на 13-гектарному винограднику. Перший врожай було зібрано вже у 1977 році. Inniskillin активно займалась виробництвом білих і червоних столових вин, а перший айсвайн з сорту відаль компанія випустила у 1984 році.
Справжнім проривом для компанії стала виставка Vinexpo у 1991 році, де айсвайн 1989 року здобув престижну нагороду Grand Prix d’Honneur.
У 1994 році Inniskillin розширила географію своїх виноробень і придбала маєтки в Оканагані та Британській Колумбії. У 1996 році до них додались ще два виноградники. В квітні 2006 року компанія Constellation Brands викупила Inniskillin. Того ж року Карл Кайзер вийшов на пенсію, залишаючись позаштатним консультантом, а Зіральдо повністю покинув виноробню та пост президента компанії.
Ура! Ваш відгук буде першим: